Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Galatasaray'dan Pellegrini hamlesi! Lotito'dan yanıt!

Galatasaray, sol bek arayışlarını sürdürürken, Lazio'da kiralık olarak forma giyen Luca Pellegrini için teklif yaptığı iddia edildi. Lazio Başkanı Claudio Lotito ise bu teklifi geri çevirdi.

Galatasaray'dan Pellegrini hamlesi! Lotito'dan yanıt!

Galatasaray, sol bek transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Lazio'da kiralık olarak forma giyen Luca Pellegrini'nin sarı-kırmızılı takıma transferi için teklif yapıldığı iddia edildi.

Galatasaray, Angelino ile yollarını ayırdıktan sonra sol bek arayışlarını hızlandırdı ve Juventus'un bonservisine sahip olan 24 yaşındaki futbolcu Pellegrini'yi gündemine aldı.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre, Galatasaray, Pellegrini'yi kadrosuna katmak için teklifte bulundu. Ancak Lazio Başkanı Claudio Lotito, futbolcuyu takımdan ayrılmayı düşünmediklerini belirterek sarı-kırmızılı takımın teklifini reddetti.

İtalyan sol bek, geçtiğimiz yaz Juventus'tan Lazio'ya 2 yıllığına kiralık olarak transfer olmuştu. Pellegrini'nin Lazio ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona erecek ve söz konusu mukavelede şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor.

Luca Pellegrini'nin Juventus'taki sözleşmesi ise 2026 yılında sona erecek. Bu sezon 18 maça çıkan Pellegrini, 682 dakika sahada kalarak takımına 1 gol ve 1 asistle katkı sağladı.


Haber Kaynağı : 12punto

Luca Pellegrini Angelino Galatasaray Lazio Transfer