Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Guardiola'dan Arda Güler yorumu: 'Madrid onu sık sık oynatırsa...'

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler hakkında "Madrid onu sık sık oynatırsa bu çocuk durdurulamaz, çocuk çok iyi" dediği öne sürüldü.

Guardiola'dan Arda Güler yorumu: 'Madrid onu sık sık oynatırsa...'

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon transfer olduğu Real Madrid'de fazla forma şansı bulamayan Türk futbolunun genç yıldızı Arda Güler, süre aldığı kısıtlı dakikalarda gösterdiği performansla kendine hayran bıraktı.

İspanyol basınında manşetlerden düşmeyen ve Eflatun-Beyazlılar'ın teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin öve öve bitiremediği Arda Güler'e bir yorum da Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'dan geldi.

GUARDIOLA'DAN ARDA YORUMU

Oyuncunun seviyesine ve sahip olduğu projeksiyona hayran kalan Guardiola, Manchester City'nin geçen yaz Arda Güler'i fark edememesine inanamıyor.

Sahip olduğu az fırsata rağmen Real Madrid'de geldiği seviye ve yaptıklarıyla ona sahip olamayan takımları pişman eden Arda Güler'le ilgili son yorum Pep Guardiola'dan geldi.

"MADRİD ONU SIK SIK OYNATIRSA BU ÇOCUK DURDURULAMAZ"

Defensa Central'in haberine göre deneyimli çalıştırıcı Arda Güler için "Madrid onu sık sık oynatırsa bu çocuk durdurulamaz, çocuk çok iyi" dedi.

ARDA TRANSFERİNE GEÇ KALINDI

Guardiola'dan City'den ayrılması beklenen Bernardo Silva'nın yerine Arda Güler'in mükemmel bir alternatif olabileceğini düşündüğü belirtilen haberde bunun için artık çok geç olduğunun da altı çizildi.

Real Madrid ile 30 Haziran 2029'a kadar sözleşmesi olan Arda Güler'in Real Madrid'den ancak rekor bir bonservis bedeliyle ayrılması söz konusu olabilir ancak İspanyol devi elindekinin farkında ve onu kimseye kaptırmaya niyeti yok.


Haber Kaynağı : 12punto

Arda Güler Carlo Ancelotti Pep Guardiola Real Madrid Manchester City