Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5658
Dolar
Arrow
33,9499
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6408
Altın
Arrow
2814,0000
BIST
Arrow
9.577

Hakem hakkında cinsiyetçi ifadeler kullanan Serdar Ali Çelikler'den flaş karar!

Galatasaray – Antalyaspor maçının yan hakemi hakkında cinsiyetçi ifadeler kullandıktan sonra özür dileyen spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, ekranlardan bir süre çekildiğini duyurdu.

Hakem hakkında cinsiyetçi ifadeler kullanan Serdar Ali Çelikler'den flaş karar!

YouTube’daki Vole kanalında yorumculuk yapan spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından tepki çeken açıklamalarda bulundu.

Müsabakanın yan hakemi Mustafa Savranlar’ın ismini vermeden konuşan Çelikler "Senin anana avradına sövseler duymayacaksın, karına sövseler 'buyur abi akşam ben getireyim' diyeceksin" ifadelerini kullanmıştı.

Tepki çeken sözlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelikler özür diledi.

Çelikler özür mesajında şu ifadeleri kullandı:

"İnsanın hayatında kötü günler oluyor. Benim için de bugün öyle bir gündü. Yayında isim vermeden de olsa yayında isim vermeden de olsa sarfettiğim kelimeler kendime de yakıştıramadığım sözlerdi. Özür dilerim."

SERDAR ALİ ÇELİKLER EKRANLARA ARA VERDİĞİNİ AÇIKLADI

Serdar Ali Çelikler, özür mesajının ardından yeni bir açıklama daha yaptı. Ünlü yorumcu, ekranlara bir süre ara verdiğini duyurdu.

Çelikler'in açıklaması şöyle:

"Yaşadığım sıkıntılı birkaç günün ardından 26 Şubat günkü yayında maksadını aşan, üslubumla da örtüşmeyen ifadelerim oldu. Söz konusu yayında ve akabinde özür de diledim. Yaşananlardan ötürü çok üzgünüm. Lakin bir daha değerlendirdikten sonra kendi adıma yayınlara bir süre ara vermemin doğru olacağına kanaat getirdim. Vole ile de bu kararımı paylaştım. Bir süre aranızda olmayacağım. Herkes hakkını helal etsin." 


Haber Kaynağı : 12punto

Serdar Ali Çelikler Mustafa Savranlar