Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Halil Umut Meler olayının ardından Türk hakemlerine Avrupa'dan talip: Mektup gönderildi

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından MKE Ankaragücü'nün istifa eden başkanı Faruk Koca hakem Halil Umut Meler'e saldırmıştı. Gündemi sarsan olay sonrası Türk hakemlerine sürpriz bir talip çıktı.

Halil Umut Meler olayının ardından Türk hakemlerine Avrupa'dan talip: Mektup gönderildi

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından MKE Ankaragücü'nün istifa eden başkanı Faruk Koca hakem Halil Umut Meler'e saldırmıştı.

Meler hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilirken Koca ise tutuklandı.

Olay tüm sıcaklığıyla gündemdeki yerini korurken Portekiz Futbol Federasyonu, Halil Umut Meler'e saldırının ardından Portekiz'deki lig maçlarına Türk hakem atamanın mümkün olduğunu duyurdu.

Fanatik'te yer alan habere göre; kararla ilgili mektubun da TFF'ye gönderildiği öğrenildi. TFF'nin ise bu teklife ne cevap vereceği merak konusu. Bilindiği üzere bir süredir kamuoyunda da Türk futboluna yabancı hakemlerin getirilmesi konuşuluyor.

TÜM HAKEMLERİ ATAMAYA HAZIR 

Portekiz Futbol Federasyonu Hakem Kurulu Başkanı Fontelas Gomes, Türk mevkidaşına gönderdiği mektupta,  "Türkiye Ligi maçlarının bir sonraki duyuruya kadar askıya alındığını göz önünde bulundurarak, FPF CA'nın Türk hakemlerini desteklemek ve maç tempolarını sürdürmelerini  sağlamak amacıyla, Birinci Ligimizde hakemlik yapmak üzere Türk uluslararası hakemleri atamaya hazır olduğunu bildirmek isterim" dedi.

HAKEMLİĞE ZARAR VERİYOR

Fontelas Gomes, Ankaragücü başkanının Halil Umut Meler'e yönelik saldırısının ‘kınanması ve reddedilmesi gerektiği ve olayın sadece futbola değil, hakemliğe de yadsınamaz bir zarar verdiğini’ belirtti.


Haber Kaynağı : 12punto

Ankaragücü Çaykur Rizespor Faruk Koca Halil Umut Meler Portekiz