Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel: Beni sevmeyebilirsiniz ama Hatay’ı sevin

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay’da kulüp tesislerinde konuşan teknik direktör Volkan Demirel, "Beni sevmeyebilirsiniz, yönetimi sevmeyebilirsiniz ama Hatay’ı, Hatayspor’u sevin” dedi.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel: Beni sevmeyebilirsiniz ama Hatay’ı sevin

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay’da kulüp tesislerinde açıklamalarda bulundu.

Toplantıya, kulüp yönetim kurulunun yanı sıra bazı futbolcular da katıldı.

Acıların hale taze olduğunu söyleyen Volkan Demirel, hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

"Onları her zaman anacağız ve her zaman bedenimizde hissedeceğiz” diyen Demirel, “Bu kulüp ve depremzedeler için elimden ne geliyorsa yapacağım. Benim oyunum başka. Bu sene Hatayspor’un umut olma sezonu. Benim düşüncem bu" ifadelerini kullandı.

"3 PUAN ALMAK HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL"

Depremzedelere yardımcı olabilmeyi ilk hedef olarak belirlediklerini söyleyen Demirel, "Çünkü ben buradaki insanlara yardımcı olmak istiyorum. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Buradaki insanlar geçmişlerini, geleceklerini, planlarını ve ailelerini, çocuklarını kaybettiler. Bu insanlara nasıl yardım edebiliriz, onu düşünüyoruz sadece. Onları nasıl gündemde tutabiliriz? Bunları düşünüyoruz. Bugün gerçekten sahaya çıkmak, 3 puan almak hiç önemli değil. Bunu kavramanızı istiyorum. Bu sene insanlara umut olduğumuzu düşünüyorum. Bunu gece yürüyüşte de gördüm. Depremzedelerin beni görünce elimi öpmeye çalışması, insanlara dokunabildiğini görmek, işte benim için en büyük başarı bu" diye konuştu.

"BENİ SEVMEYEBİLİRSİNİZ, HATAY’I SEVİN"

Sporseverlere seslenen Demirel, “Beni sevmeyebilirsiniz, yönetimi sevmeyebilirsiniz. Ama Hatay’ı, Hatayspor’u sevin. Biz imkansızlıklarla bu ligde mücadele ediyoruz. ‘Hatayspor, neden buraya gelmiyor?’ demeyin. Çünkü şartlar buna uygun değil. Biz normalde Akhisar’a gidecektik ama size yakın olmak istediğimiz için Mersin’e gittik. En azından buradaki ortamdan biraz uzaklaşmak için maçlarımıza gelin. Lütfen Hataylılara sahip çıkın. Yaşadıklarımızı yaşamayan bilemez. Hep beraber Hatayspor’u temsil edelim" dedi.

"HEYKELE GEREK YOK, ÖDÜL İSTEMİYORUM"

Bir basın mensubunun ‘Heykeliniz dikilmeli’ önerisine cevap veren Demirel, “Heykele gerek yok. Ben her insanın yapabileceği bir şeyi yaptım. Ödül istemiyorum. Tek amacım insanları 90 dakika bu ortamdan uzaklaştırabilmek. Transfer yapıp yapmayacağımız belirsiz. Araştırdıklarımız var. Önemli olan ise kulübü getirdiğimiz ekonomik seviye. Bu kulübün şu an herhangi bir oyuncuya, bankaya borcu yoktur” şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

6 Şubat Deprem depremzede Hatay Hatayspor Volkan Demirel