Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İsmail Kartal Galatasaray derbisi hakkında konuştu!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor’u 3-0 mağlup ettikleri maç sonrası açıklamalar yaptı. İsmail Kartal, Galatasaray derbisine değindi ve maç öncesi takıma yaptığı konuşmaya dair ifadeler kullandı.

İsmail Kartal Galatasaray derbisi hakkında konuştu!

Süper Lig'in 36.haftasında Fenerbahçe sahasında Kayserispor ile karşılaştı. Sarı lacivertli ekip sahadan 3-0 galibiyetle ayrılarak şampiyonluk ümidini son 2 haftaya taşıdı. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal maça dair değerlendirmelerde bulundu.

İyi bir futbol oynayarak kazandıklarını belirten İsmail Kartal, “Sonuçta biz iyi bir takımız. Sahaya hangi oyuncularla çıkarsak çıkalım hepsine güveniyorum. İyi futbol oynayarak kazanacağımızı tahmin edebiliyordum. Hafta içindeki enerjilerini görüyordum. Bu akşam her şey tahmin ettiğim gibi oldu. 3-0 gibi baştan sona üstün olduğumuz bir Fenerbahçe vardı sahada. Güzel bir galibiyet elde ettik ve yolumuza devam ediyoruz” dedi.

MAÇ ÖNCESİ YAPILAN KONUŞMA

Maç öncesi saha ortasında yaptıkları konuşmayla ilgili detay veren Kartal, “Kendi taraftarlarımızın önünde ne kadar birlikte olduğumuzu, ne kadar iyi olduğumuzu göstermelerini istedim. Onlar da elinden geleni yaptı” ifadelerini kullandı.

GALATASARAY DERBİSİNE DAİR

Son olarak Galatasaray derbisiyle ilgili de konuşan İsmail Kartal, “Oyuncularım iyi oyuncular, kaliteli oyuncular. Hep beraber yarın sabah çalışmaya başlayarak Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanacağız” şeklinde konuştu.



Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe İsmail Kartal Kayserispor