Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Kartal'dan Bruno Genesio hamlesi

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör arayışları sürerken, Bruno Genesio ile görüşmelerin aşaması belirleniyor. Siyah-beyazlı yönetim, Fransa'da Genesio ile bir araya gelerek sözleşme detaylarını ele alacak.

Kartal'dan Bruno Genesio hamlesi

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör arayışları devam ederken, Bruno Genesio ile yapılan görüşmelerin detayları belirleniyor.

Sorun çıkmaması durumunda Genesio'nun, 1 ya da 2 Ocak tarihlerinde İstanbul'a gelmesi planlanıyor. Beşiktaş'ın teknik direktör konusunda en yakın anlaşmaya vardığı ismin Bruno Genesio olduğu belirtiliyor.

Ntv Spor'un haberine göre, Beşiktaş yönetimi, Fransız teknik adamla 1,5 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. 57 yaşındaki Genesio ile yapılan görüşmeler olumlu bir şekilde ilerliyor. Yönetim kurulu, teknik direktörleriyle son görüşmeyi Fransa'da gerçekleştirecek.

Sözleşme detayları üzerindeki görüşmenin sorunsuz geçmesi durumunda, Bruno Genesio'nun 1 ya da 2 Ocak'ta İstanbul'a gelmesi planlanıyor. Genesio, en son Rennes'de görev almış ve yaklaşık 1,5 ay önce Fransız ekibiyle yollarını ayırmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Bruno Genesio