Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kenan Yıldız, Juventus'ta yıldızını parlatıyor! 'Bir adım daha ileri'

18 yaşındaki Türk futbolcu, Kenan Yıldız, Salernitana maçında harika bir gole imza attı ve maçın yıldızı oldu. Yıldız, maçın ardından yaptığı paylaşımda hocası Allegri'ye mesaj göndererek, "Bir sonraki maça hazırım" dedi.

Kenan Yıldız, Juventus'ta yıldızını parlatıyor! 'Bir adım daha ileri'

Juventus'ta terlettiği formayla dikkat çeken milli futbolcu Kenan Yıldız, Salernitana ile oynanan İtalya Kupası son 16 turu maçında muhteşem bir golle adından söz ettirdi. Yıldız, maç sonrası yaptığı paylaşımda teknik direktörü Allegri'ye özel bir mesaj iletti. Genç yetenek, paylaşımına gelen "Bir yıldız doğuyor" yorumlarıyla büyük beğeni topladı.

Son zamanlarda Juventus formasıyla sergilediği üstün performansla uluslararası medyanın gündemini süsleyen Kenan Yıldız, dünkü maçta da parlayan isim oldu.

Juventus'un İtalya Kupası son 16 turunda Salernitana'yı konuk ettiği maçın 66. dakikasında oyuna dahil olan Kenan Yıldız, 88. dakikada fileleri havalandırdı.

Sol kanatta topa hakim olan Kenan Yıldız, üç rakibini çalımladıktan sonra kaleciyle karşı karşıya kalarak düzgün bir vuruşla takımının beşinci golünü kaydetti.

Kenan Yıldız'ın bu muazzam golü, İtalyan basınında da geniş bir yer buldu.

Ayrıca Kenan Yıldız, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaparak hocası Allegri'ye "İş tamam ve bir adım daha ileri. Bir sonraki maç için hazır!" mesajını iletti.


Haber Kaynağı : 12punto

Juventus kenan yıldız