Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kerem Demirbay 3 futbolcunun yapamadığını yaptı

Galatasaray’ın dayı lakaplı futbolcusu Kerem Demirbay, 8 numarada gösterdiği performansla Sergio Oliveira, Kaan Ayhan ve büyük umutlarla Tottenham’dan kiralanan Tanguy Ndombele’yi geride bıraktı.

Kerem Demirbay 3 futbolcunun yapamadığını yaptı

Galatasaray'ın sezon başında 3.7 milyon Euro karşılığında Bayer Leverkusen'den transfer ettiği Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay, son haftalarda gösterdiği performansla göz kamaştırıyor.

Teknik direktör Okan Buruk, sezonun ilk yarısında Torreira'nın yanında Sergio Oliveira, Kaan Ayhan ve Ndombele'yi dönüşümlü olarak kullandı. Bu 3 isimden beklediği verimi alamayan Buruk, daha sonra Kerem Demirbay'a şans verdi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Demirbay kısa sürede, Okan Buruk'un vazgeçilmez isimlerinden biri olmayı başardı.

Banko olduğu bu dönemde 6 gol-5 asistlik performans sergileyen deneyimli oyuncu, Galatasaray'ın orta saha sorununu çözdü.

Duran topları etkili kullanan, uzaktan şutları ve pas isabet oranıyla fark yaratan Kerem Demirbay, Aslantepe'deki Çaykur Rize maçında attığı iki mükemmel gole bir de penaltı vuruşu ekleyip hat-trick ile mücadelenin de kahramanı oldu.

2 kez Almanya Milli Takımı ile de sahaya çıkan Kerem Demirbay, 8 numaralı formasını sırtında taşıdığı Selçuk İnan'ı hatırlatıyor. 



Haber Kaynağı : 12punto

Galatasaray Kerem Demirbay