Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Matic Beşiktaş için İstanbul'a gelecek

Orta saha mevkisine transfer yapmak isteyen Beşiktaş, bugün İstanbul'da Nemanja Matic'in menajeriyle görüşecek. Sırp yıldızın menajeri şartlarını Beşiktaş yönetimine iletecek.

Matic Beşiktaş için İstanbul'a gelecek

Ocak ayı transfer döneminde orta sahasını güçlandirmek isteyen Beşiktaş'ta Nemanja Matic gelişmesi yaşanıyor. 

Rennes'in Nemanja Matic transferi için Lyon'dan 5 milyon Euro istemesinin ardından geri adım atan Beşiktaş yönetimi, Fransız cephesinden gelen haber sonrası oyuncunun menajerini İstanbul'a davet etti.

Sabah'ta yer alan habere göre Rennes, oyuncuyu ligdeki rakiplerine vermemek adına 5 milyon euro talep etti. Yurt dışından gelen teklifler için ise kolaylık sağlanacağı bilgisi aktarıldı.

Bunun üzerine Beşiktaş, Matic'in menajeri Vlado Lemic'i İstanbul'a davet etti. Bugün Matic'in temsilcisiyle görüşecek olan Beşiktaş, transferin şartlarını konuşacak.

MATİC'İN KARİYERİ

35 yaşındaki Sırp orta saha, kariyerinde daha önce Chelsea, Benfica, Manchester United, Roma ve Rennes takımlarında forma giydi.

Matic 2023-24 sezonunda ise Rennes forması giydi. Sırp futbolcu bu sezon Ligue 1'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 19 maça çıkıp 3 asistlik istatistik yakaladı.


Haber Kaynağı : 12punto

Nemanja Matic Beşiktaş