Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Muslera'dan galibiyet yorumu: Kazanmaya devam etmeliyiz

Galatasaray forması giyen Fernando Muslera, 1-0 kazandıkları Hatayspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Muslera bu maçta iyi oynamadıklarını fakat kazanarak yollarına devam etmeleri gerektiğini belirtti.

Muslera'dan galibiyet yorumu: Kazanmaya devam etmeliyiz

Lider Galatasaray, Süper Lig'de kazanmaya devam ediyor... 31. haftadada sahasında Hatayspor'u konuk eden sarı-kırmızılılar, mücadeleyi 1-0 kazanarak üst üste 12. galibiyetine imza attı. Cimbom'a zaferi getiren gol 12. dakikada Mauro Icardi'den geldi.

Maç sonu Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Muslera açıklamalarda bulundu.

Muslera, "Çok teşekkürler. Galip geldiğimiz için mutluyuz tabii ki. Icardi'nin de dediği gibi en iyi maçımız değildi, daha fazla fırsat yaratmamız ve daha az fırsat vermemiz gerekiyordu. Ama önümüzdeki maçlarda yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

ÇOK ÖNEMLİ BİR DÖNEM 

"500. maç hakkında neler düşünüyor?" sorusunu da cevaplayan Muslera, "Beklediğim bir şeydi bu. Oyuncunun kariyerinde çok önemli bir dönem bu. Onda şampiyonluk yaşadım, birçok ünvanı aldık, kupalar kazandık. Bunlar beni çok mutlu ediyor. Bu başkan, bu takım ve bu oyuncular bunu hak ediyorlar. Ve biz bunun için her zaman mücadele ediyoruz" dedi.



Haber Kaynağı : 12punto

Fernando Muslera Galatasaray Süper Lig Hatayspor