Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Nicolo Zaniolo'nun Fiorentina transferinde pürüz çıktı!

Bonservisi Galatasaray'da bulunan Nicolo Zaniolo'nun transferi için Fiorentina'nın devreye girdiği ancak yaşanan trajik bir gelişme nedeniyle girişimlerin şimdilik sekteye uğradığı ileri sürüldü.

Nicolo Zaniolo'nun Fiorentina transferinde pürüz çıktı!

Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo, Corriere dello Sport'ta dün yayınlanan röportajında Serie A'ya dönmek istediğini ancak bu konuda kararın sarı kırmızılı kulüpte olduğunu söyledi. İtalyan gazetesinde bugün yer alan haberde ise Zaniolo için Fiorentina'nın devrede olduğu ileri sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Fiorentina CEO'su Joe Barone'nin, bonservisi Galatasaray'da bulunan futbolcunun transferi için girişimlerde bulunduğu belirtildi. 

Haber detayında "Joe Barone'nin Fiorentina taraftarlarına son hediyesi" yorumu yapılırken, İtalyan futbol adamının ölümünden birkaç gün önce Zaniolo'nun menajeri Claudio Vigorelli ile görüştüğü ifade edildi.

Haberde, 24 yaşındaki futbolcunun sezon bitiminde Galatasaray'a dönmesinin ardından, Barone'nin geçtiğimiz günlerde başlattığı temasın hatları daha belirgin bir müzakereye dönüşebileceği vurgulandı.



Haber Kaynağı : 12punto

Galatasaray Nicolo Zaniolo Fiorentina Aston Villa