Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Okan Buruk transfer için taraftarlardan sabır istedi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların Avusturya kampında gerçekleştireceği antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, Galatasaray'daki transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Deneyimli teknik adam yeni transfer Michy Batshuayi'nin takımdaki rolüne de değindi.

Okan Buruk transfer için taraftarlardan sabır istedi

Sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kampa giren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'un açıklamaları şöyle:

SABIRLI OLMALIYIZ 

Transfer konusunda en az endişeli olması gereken Galatasaray taraftarı olmalı. En sabırlı olması gereken Galatasaray taraftarı. Çok çalışıyoruz transfer için. Transfer yapmak için hiçbir zaman transfer yapmadık. Galatasaray taraftarını erken değil, doğru transferle mutlu edeceğiz. İStediğimiz ve görüştüğümüz oyuncular var. 1-2 gün sonra da daha sonra da olabilir. Burada en doğru transfer sabırla birlikte olacak. Düşündüğümüz mevkiler var ama hiçbir eksiğimizde yok baktığımızda. Sağ bek ve orta saha transferi... Bunu hep söyledik, hep düşünüyoruz.

BATSHUAYİ'NİN ROLÜ

Biz oyun formatı olarak tam 4-2-3-1 oynamıyoruz. Mertens zaten forvet özellikli bir 10 numara. Rakibi karşılarken her zaman ikili karşılıyoruz. Michy Batshuayi'yi bu sistem içerisinde önde 2'li kullanacağız. Michy'nin avantajı tabi çok hızlı bir şekilde geldi ve takıma katıldı. geçen sene de burada oynuyormuş gibi çok hızlı adapte oldu. Takımı tanıyor, ligi tanıyor bu anlamda bizim için çok önemli bir transfer oldu.

Her mevkiyle ilgili çalışmamız var. Ben hep mevkileri söylüyorum ama elimizde çok iyi oyuncularımız var. Uzun vadede takımı başarıya götürecek oyuncular bakıyoruz. Ülkemizde çok hızlı her şey değişiyor. Bu sene de bir anda 12 yabancıya indi. Adapte olma sorunu oluyor. İstediğiniz gibi transfer yapamayacaksınız. Elinizdeki oyunculardan bazılarını göndermek zorundasınız. 12 yabancı sizi kısıtlıyor. 2 tane yabancı oyuncu olmak istiyoruz, onun yanında Türk opsiyonlar da olursa bakacağız.


Haber Kaynağı : 12punto

Galatasaray Okan Buruk Michy Batshuayi