Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye 'yabancı hakem' yanıtı! 'Kimse kusura bakmasın...'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 1-0'lık Beşiktaş galibiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında, Süper Kupa finali için Fenerbahçe'nin yabancı hakem talebine yanıt verdi.

Okan Buruk'tan Fenerbahçe'ye 'yabancı hakem' yanıtı! 'Kimse kusura bakmasın...'

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta maçında Beşiktaş derbide Galatasaray'ı konuk etti. Sarı-Kırmızılılar derbinin ikinci dakikasında bulduğu golle müsabakayı 1-0 kazandı ve yeniden liderliğe yükseldi. Okan Buruk galibiyeti değerlendirdi.

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Tüpraş Stadyumu'nda oynanan dev derbiyi Galatasaray 1-0 kazandı. Sarı-Kırmızılılar bu sonuçla birlikte yeniden liderliğe yükseldi.

Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, galibiyeti beIN Sports'a değerlendirdi.

Son 10 günde 4 maç oynadıklarını ifade eden Buruk, "Yorgun ve eksik Galatasaray. Bütün oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Dün de toplantı yaptık ve beraber yemek yedik. Birliğimizi, inancımızı ve taraftara olan borcumuzu anlattık. İyi konsantre oldular. Oyunu iyi kontrol ettik. İkinci yarıda daha fazla gol atabilirdik. Bir, iki pozisyon verdik. 1-0 kazanmak önemli, gol yemeden kazanmak önemli. Rakibimizin ikinci yarı hamleleri oldu. Çok net pozisyonlar vermedik. Doğru sonlandırma yapsaydık maçı erken bitirebilirdik" dedi.

FENERBAHÇE'YE YANIT: 'KİMSE KUSURA BAKMASIN...'

Buruk düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe'nin Süper Kupa için yabancı hakem isteğine yanıt verdi.

"Fenerbahçe'nin yabancı hakemle ilgili talebi olmuş. Farklı bir düşünce, hesap mı var bilemiyoruz" diyen Buruk, "Biz Türk hakemlerine güveniyoruz. Türk hakemlerinin en iyisini yapabileceğini biliyoruz. Dünyada birçok yerde yabancı hakem yer alıyor. Bazen Türk hakemlerinin hakkı yeniyor. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ndeki hakemleri gördükten sonra kimse kusura bakmasın bizim Türk hakemlerimiz çok daha iyi. Onların da güvene ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray Okan Buruk süper kupa yabancı hakem