Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Rıdvan Dilmen galibiyete rağmen İsmail Kartal'ı topa tuttu! 'Ödü kopuyor ya!'

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ettiği maçın ardından Sarı-Lacivertliler'in teknik direktörü İsmail Kartal'a tepki gösterdi.

Rıdvan Dilmen galibiyete rağmen İsmail Kartal'ı topa tuttu! 'Ödü kopuyor ya!'

Fenerbahçe Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk oldu. Maçın ilk yarısını 1-0 geride kapatan Sarı-Lacivertliler, Serdar Dursun, Edin Dzeko ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle müsabakayı 3-1 kazandı.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı TV8.5 ekranlarında değerlendirirken İsmail Kartal'a çarpıcı bir İrfan Can Kahveci eleştirisinde bulundu. Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri şöyle:

"Geçen haftaki kayıp puanda da aynı şekilde Dzeko'yu gole ihtiyacın varken çıkardın. Karagümrük'ten bugünler için aldığın Serdar Dursun'u kadroya almadın. Yarım saat sonra muhtemelen diyeceksin ki, "Devrede konuştum arkadaşlarla, oyuncu değişikliği yaptık" diyeceksin. Eleştiren insanların dediklerini uyguladın sen şimdi.

RIDVAN DİLMEN: FUTBOLA İHANETTİR

İrfan Can'ın bu kadroda yedek kalması futbola ihanettir. Artık İsmail Kartal'ın, İrfan Can'ı orta sahada da değerlendirip Cengiz'le beraber oynatması lazım ki artık oynatmak zorunda da kalacak.

İsmail Kartal'ın, Fred gelene kadar İrfan Can'ın orta sahaya çekmesi şart. Fred geldiği zaman da Cengiz, İrfan ikilisinin yan yana oynaması lazım.

Serdar Dursun belki bir daha sezon boyunca oyuna giremeyecek ama bugün transfer edilmesinin sebebini de göstermiş oldu

Bonucci değişikliği çok doğruydu orta saha yorulunca Djiku'yu bir tık öne aldı ve takımı rahatlattı."

Dilmen sözlerini şöyle sürdürdü;

"İsmail Kartal'ın maçı olduğunu düşünüyorum. Birinci görevi olmazsa olmazı bırakıcak beraberliği. Sahanın Fenerbahçe'nin kazanması için yapması gerek tüm gücüyle sağ tarafa yüklenmek. Tüm konsantrasyon devre arası diyecek ki topu sağa taşıyın.

Şunu hiç anlamış değilim. Belli ki Rize sahasının olduğu yerde top oynanmıyor. Fenerbahçe 4 korner kazandı 3'ünü paslaşarak kullandı. Herkes gidiyor, sen niye pas yaparsın. O zeminde pas yapma ihtimalin yok.

Sen zaten oraya zor gidiyorsun madem gittin korner kullancaksın niye pas... Bir de kafacısın! Sen kornerleri sulu bir zeminde, çamur olan bir ortamda kısa kullanırsan rakibin ekmeğine yağ sürersin.

Rakip geçiş oyunu oynayacak diye ödü kopuyor ya İsmail Kartal'ın! Kopmasın ödün falan, şampiyon olman lazım senin."



Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Çaykur Rizespor İsmail Kartal İrfan Can Kahveci Rıdvan Dilmen