Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Semih Kılıçsoy'a 4. talip: Beşiktaş, bu sezon için göndermiyor

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına girmişti. Özellikle Almanya'dan birçok talibi olan futbolcu için bir de İspanyol ekibi Atletico Madrid de devreye girdi.

Semih Kılıçsoy'a 4. talip: Beşiktaş, bu sezon için göndermiyor

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy'a Atletico Madrid'in de talip olduğu bildirildi. Almanya'dan Stuttgart, Hoffenheim ve Eintracht Frankfurt'un ilgisinin ardından İspanyol ekibi Atletico Madrid'in de genç futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.

Ancak Beşiktaş'ın, Semih Kılıçsoy'un bu sezonki performansı ve potansiyeli göz önüne alındığında, oyuncuyu bu transfer döneminde satmayı düşünmediği ifade edildi.

Milliyet'in aktardığı habere göre, Beşiktaş'ın Semih Kılıçsoy için bu sezon gelen tüm tekliflere kapıları kapattığı, genç oyuncunun daha iyi bir seviyeye ulaşacağına inandığı ve rekor bir bonservis bedeliyle yurt dışına gitme potansiyeli olmasına rağmen, şu an için oyuncuyu göndermeyi düşünmediği vurgulandı.

Semih Kılıçsoy'un Beşiktaş ile 2028'e kadar mukavelesi bulunuyor ve bu süreç içinde Siyah-Beyazlı formayla başarılı performansını sürdürmeye devam ediyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Atletico Madrid Beşiktaş Eintracht Frankfurt Semih Kılıçsoy Transfer