Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sevilla'dan Marcao kararı: Yollar ayrılabilir

La Liga ekiplerinden Sevilla'nın stoperi Marcao ile yolların yaz transfer döenminde yolların ayrılabileceği ifade edildi.

Sevilla'dan Marcao kararı: Yollar ayrılabilir

İspanya La Liga'da bu sezon beklentilerin altında kalan Sevilla'da yaz transfer döneminde birçok ayrılığın gerçekleşmesi bekleniyor.

Sporx'te yer alan habere göre, Sevilla'nın şu anda 33'ten fazla futbolcusu bulunuyor ve Endülüs temsilcisi yaz transfer döneminde birçok oyuncusu ile yollarını ayıracak.

MARCAO DA AYRILACAK

Sevilla'da yolların ayrılacağı isimlerden birinin de Marcao olduğu belirtildi. Brezilyalı savunma oyuncusunun kötü bir futbolcu olmadığı ancak sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sportif direktör Monchi'nin en kötü transferlerinden biri olarak gösterildiği kaydedildi.

GALATASARAY İDDİASI

Sevilla'nın, Galatasaray'ın 27 yaşındaki futbolcuyu yeniden kadrosuna katmayı düşündüğünü bildiği ve Marcao'nun yüksek bir ücretten vazgeçmesi gerekse de Türkiye'de gösterdiği seviyeye dönebileceğine inandığı öne sürüldü.

SEVILLA PERFORMANSI

İspanyol temsilcisinin 2022 yazında Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Marcao, Sevilla'da şu ana kadar 20 maçta süre buldu.



Haber Kaynağı : 12punto

La Liga Sevilla Marcao Galatasaray