Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Trabzonspor'da ayrılık: KAP'a bildirildi

Trabzonspor, Thomas Meunier'in sözleşmesinin oyuncu tarafından tek taraflı feshedildiğini KAP'a bildirdi. Açıklamada, "Futbolcu tarafından yapılan fesih işlemine ilişkin olarak, başta Thomas Andre Meunier olmak üzere ilgili tüm taraflara yönelik yasal süreçler şirketimiz tarafından başlatılmıştır." ifadeleri yer aldı.

Trabzonspor'da ayrılık: KAP'a bildirildi

Trabzonspor, Thomas Meunier'in sözleşme durumuna ilişkin bir açıklama yayınladı. Bordo-mavili takımdan KAP'a yapılan açıklamada Thomas Meunier'in sözleşmesinin oyuncu tarafından tek taraflı feshedildiği ve bu fesih işlemiyle ilgili yasal sürecin başladığı belirtildi.

Açıklamada, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Thomas Andre Meunier arasındaki 07.02.2024 başlangıç ve 30.06.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, Thomas Andre Meunier tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir. Futbolcu tarafından yapılan fesih işlemine ilişkin olarak, başta Thomas Andre Meunier olmak üzere ilgili tüm taraflara yönelik yasal süreçler başlatılmıştır." denildi.

ERTUĞRUL DOĞAN'DAN AÇIKLAMA

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bugün katıldığı bir yayında Thomas Meunier'in takımdan ayrılmak istediğini ve tek taraflı olarak sözleşmesini feshettiğini açıklamıştı.

Doğan konuya ilişkin şunları söyledi, "Ailevi nedenlerden dolayı bir madde koymuştuk sözleşmeye. Ailesinin yaşadığı bölgedeki bir takıma transfer olması durumunda anlayış gösterecektik. Burada da şöyle bir şart vardı, Anlaşacak takım her kimse daha öncesinden Trabzonspor'la iletişime geçecek ve Trabzonspor da ona göre planmasını yapacaktı. Bu maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala bir mail geldi kulübümüze. Tek taraflı olarak bize anlaşmasını bitirdiğini söyledi. Bu olayın ardından her türlü hukuki haklarımızı kullanmak için avukatlara bilgi verdik. Gideceği kulüple alakalı dava açıyoruz. Bir daha Trabzonspor formasını giymesi mümkün değil."



Haber Kaynağı : 12punto

Trabzonspor Thomas Meunier KAP