Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İstanbul'da Iraklı öğrenci okul müdürüne ateş açtı

İstanbul'da yabancı uyruklu olduğu iddia edilen öğrenci, atıldığı okulun müdürüne 5 el ateş etti. Olayda okul müdürü ağır yaralandı.

İstanbul'da Iraklı öğrenci okul müdürüne ateş açtı

İstanbul'da Iraklı olduğu iddia edilen Y.K. adlı öğrenci, edinilen bilgiye göre Eyüpsultan ilçesindeki özel bir lisede Aralık 2023 tarihinde öğretmeni ve ardından okul müdürü İbrahim Oktugan’la yaşadığı sorunlardan sonra okuldan atıldı.

NTV'nin aktardığı habere göre; Öğretmenleri ile sorun yaşadığı gerekçesiyle okuldan atılan Y.K., 5 ay sonra liseye gelerek okul müdürü İbrahim Oktugan’ın odasına girdi.

Saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda yanında getirdiği silahı belinden çıkararak okul müdürünü hedef alan Y.K., 5 el ateş ederek İbrahim Oktugan’ı ağır şekilde yaraladı. Y.K. daha sonra ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Silah seslerini duyan öğrenci ve öğretmenler panik halinde sınıflarından dışarı çıktı. Odaya gelen öğretmenler, okul müdürünü kanlar içinde yerde gördü ve polis ekiplerine haber verdi.

SALDIRGAN YAKALANDI

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, kaçan şüpheliyi yakalama çalışmaları başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre saldırganın yakalandığı bilgisi verildi.

Öte yandan, 4 öğrenci ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.


Haber Kaynağı : 12punto

İstanbul eyüpsultan