Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

2. Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülsen Yüksel'den suç duyurusu

Son olarak TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programının sunuculuğunu yapan Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülsen Yüksel Salt, haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu.

2. Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülsen Yüksel'den suç duyurusu

Gülsen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı Erdoğan, 'Özel Hayatın Gizliliğini İhlal, Hakaret ve İftira' suçlarının işlendiği gerekçesiyle avukatları Mustafa Akkuş ve Ergin Akçay aracılığıyla Çağlayan Adliyesi'ne gelerek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundular.

'İLK ADIMI ATTIK'

Adliye önünde açıklama yapan iki gazeteci, "İlk adımı attık. Hakkımızda dolandırıcılık iftirasında bulunanlardan hukuki olarak hesap soracağız" ifadelerini kullandılar.

'CEZA VERİLECEĞİNE İNANCIMIZ TAM'

Avukat Mustafa Akkuş, "Müvekkillerimizin isimlerini kullanmak suretiyle takipçi arttırma derdindeki kendini Youtuber olarak tanıtan kişi ya da kişilerin gerçeklerle alakası olmayan itham ve iddialarda bulunmasının, kişisel sayfalarda bu asılsız iddiaların paylaşılmasının, müvekkillerinin şeref ve haysiyetlerini zedelediğini, söz konusu hukuka aykırı ve suç teşkil eden eylemlere Türk yargısınca gerekli cezanın verileceğine inancımız tam" şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Gülşen Yüksel Müge Dağıstanlı

İlgili Haberler