Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Accademia Bizantina, 40. yılını AKM'de kutlayacak

Barok müziğin öncü gruplarından Accademia Bizantina, 40 yıllık müzikal yolculuğunu Türkiye’de vereceği konserlerle kutlayacak. Grammy adaylığı ve sayısız prestijli ödülle taçlanmış uluslararası topluluk, 26 Mart’ta AKM'de seyirci karşısına çıkacak.

Accademia Bizantina, 40. yılını AKM'de kutlayacak

Barok müzik geleneğine bağlı kalarak eski enstrümanların orijinal seslerine vurgu yapan dünyaca ünlü barok orkestrası Accademia Bizantina, mart ayında İstanbul ve Ankara'da iki özel konser için sahne alacak.

25 Mart Ankara CSO Ada, 26 Mart İstanbul AKM’de barok rüzgarı estirecek olan grup, "Konserler öncesi heyecanlıyız" açıklamasını yaptı.

Accademia Bizantina, 26 Mart Salı günü İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan konserinde 40.yılını Antonio Vivaldi'nin eserleriyle kutlayacak.

Konser aynı zamanda Barok müziğin yıldızlarından Alessandro Tampieri'nin de katılımıyla renklenecek.

ACCADEMİA BİZANTİNA HAKKINDA

Teknik, beceri, titizlik, yorum, sezgi ve üslup açısından mükemmel bir uyum sergileyen Accademia Bizantina üyeleri, Grammy adaylığının yanı sıra Diapason d'Or, MIDEM, Prix Classica, Gramophone gibi en prestijli ödüllerin sahibi.

Ayrıca Decca, Harmonia Mundi ve Naïve etiketleriyle yayınlanan çok sayıdaki albümleriyle de inanılmaz bir diskografiye sahip.


Haber Kaynağı : 12punto

Accademia Bizantina konser

İlgili Haberler