Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını adlı diziden ayrıldı mı?

Yalı Çapkını, 7 Haziran Cuma akşamı sezon finali ile ekranlara geldi. Dizinin son sahnesinde Seyran'ı canlandıran Afra Saraçoğlu'nun yere yığılıp nefes almaması gündem oldu.

Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını adlı diziden ayrıldı mı?

Yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt'un üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger, Leyla Uslu Oter, Ekin Akçay ve Çağrı Çam'ın kaleme aldığı Yalı Çapkını dizisi sezon finali yaptı. 

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını'nın 73. bölümünde Afra Saraçoğlu tarafından canlandırılan Seyran'ın yere yığılması dikkat çekti.

Ölümcül hastalığı bulunan Seyra'ın nefes almadığı söylenirken 'ambulans çağırın!' cümleleri duyuldu.

Seyran karakterinin ölüp ölmeyeceği ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor. 

Karakterin akıbeti önümüzdeki sezon netleşecek.

YALI ÇAPKINI SEZON FİNALİ ÖZETİ

Pelin'in hastalık konusunu bildiğini söylemesi Seyran'ı şaşkınlığa uğratırken, bu gelişme ikili arasındaki bir yardımlaşmaya ön ayak olur.

Sevdiklerini koruyabilmek için daha güçlü olmaya karar veren Ferit, girdiği bu zorlu yolda en büyük destekçisi Kont Ziya'dan tavsiyeler alır. 

Ferit, Kont Ziya tarafından bambaşka birine dönüştürülürken, onun hal ve tavırlarındaki bu değişim Seyran'ın hiç hoşuna gitmez ve çareyi Halis Ağa'ya haber vermekte bulur.

Ancak bu hamle, Kont Ziya ve Halis Ağa'yı karşı karşıya getirir. Artık bu kötü gidişata dur deme vaktinin geldiğini anlayan Halis Ağa, Korhan Ailesi’nin üzenleri cezalandırmak için kimsenin tahmin edemeyeceği kadar büyük bir planı devreye sokar.

Halis Ağa'nın sona sakladığı asıl sürpriz herkesi şok içinde bırakırken, Seyran ölüm ve yaşam arasındaki ince çizginin üzerindedir.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Afra Saraçoğlu Yalı Çapkını