Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ahmet Hakan'dan Fırat Tanış yorumu: 'Kendisiyle baş başa kaldığında bu riyakarlıkla nasıl baş edebiliyor?'

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Fırat Tanış'ın eski sevgilisi İklim Tamkan'a şiddet uyguladığı iddialarını değerlendirdi. Hakan, "Nasıl oluyor da aslında dümdüz bir maganda olan bir adam, süper uygar insanmış gibi bir imaj çizebiliyor? Kendisiyle baş başa kaldığında bu riyakarlıkla nasıl baş edebiliyor?" dedi.

Ahmet Hakan'dan Fırat Tanış yorumu: 'Kendisiyle baş başa kaldığında bu riyakarlıkla nasıl baş edebiliyor?'

Müzisyen İklim Tamkan, Eylül 2023'te ayrıldığı oyuncu Fırat Tanış'ın kendisini psikolojik şiddete maruz bıraktığı, tehdit ettiği ve ısrarlı takipte bulunduğu gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldığını ifade etti.

Tamkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Eylül ayı sonunda beraberliğimi sonlandırdığım Fırat Tanış'ın ayrılık sonrasında beni, ailemi ve yakınlarımı içine çektiği süregelen ağır psikolojik şiddet, tehdit, ısrarlı takip sarmalına karşı uzaklaştırma kararı almış bulunuyorum" dedi. 

Yaşadığı süreçle ilgili bilgilendirmede bulunan Tamkan, "Yanlış bir seçimdi deyip geçemeyeceğim kadar yıpratıcı, ürkütücü, sürreal bir hikaye" ifadelerini kullandı. 

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Fırat Tanış-İklim Tamkan olayını köşesine taşıdı.

İşte o yazıdan dikkat çeken kısımlar:

"Nasıl oluyor da aslında dümdüz bir maganda olan bir adam, süper uygar insanmış gibi bir imaj çizebiliyor? Nasıl oluyor da ağır psikolojik şiddet uygulayan, uygulayabilen bir insan, “devrimci derviş” havalarını rahatlıkla millete satabiliyor? Nasıl oluyor da muhatabında derin yaralar açan biri, 'gelin tanış olalım' tarzı artistlikler yapabiliyor. 

Hepsinden önemlisi: Bu tutarsızlıkları, kendi iç dünyasında nasıl açıklıyor? Kendisiyle baş başa kaldığında bu riyakarlıkla nasıl baş edebiliyor? Aynaya nasıl bakabiliyor?"


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Hakan Fırat Tanış Gelin Tanış Olalım İklim Tamkan

İlgili Haberler