Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bakanlık Serpil Örümcer için harekete geçti: Faturaları ödenecek

Yeşilçam'ın ünlü simalarından Serpil Örümcer, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile fotoğraflarını 200 liraya sattığını duyurmuştu. Bakanlık, geçim sıkıntısı yaşayan Örümcer için harekete geçti. Şarkıcı Işın Karaca, "Serpil hanımın faturaları ömür boyu ödenecek" dedi.

Bakanlık Serpil Örümcer için harekete geçti: Faturaları ödenecek

70’li yıllarda ‘Bayan Bacak’ olarak üne kavuşan Serpil Örümcer, geçim sıkıntısı yaşadığını söyledi.

Örümcer, sosyal medya hesabında yayınladığı videoda, elektrik ve su faturalarını ödeyebilmek için eski fotoğraflarını 200 liraya sattığını duyurdu.

Sanatçı, yaşadığı zorlukları ise şöyle dile getirdi:

"Mücadeleye devam ediyorum. Haftada bir kez pazara çıkıyorum. 2. el kıyafetler satıyorum. İşler kötü, sermayem de yok. O yüzden imzalı fotoğraf satmayı denedim. Şükrediyorum ki hâlâ sevenim varmış. Nostalji seven birkaç kişi satın aldı. Sektörde bir sürü olay başıma geldi. En büyük hatayı 2’nci evliliğimde yaptım. Eşim beni, Marmaris’e götürdü. Orada işler battı. En sonunda sokakta kaldım."

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın talimatı üzerine, konuyla ilgilenmek üzere Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri görevlendirildi. 

FATURALARI ÖMÜR BOYU KARŞILANACAK

Işın Karaca, Serpil Örümcer’in elektrik, su, doğalgaz faturalarını otomatik ödemeye bağlatarak ömür boyu karşılayacağını açıkladı.

Karaca, Serpil Örümcer’in 70’li yıllarda seslendirdiği bir şarkıyı da hatıra olarak yeniden söyleyeceğini sözlerine ekledi.


Haber Kaynağı : 12punto

Aile ve Sosyal Hizmetler elektrik doğalgaz Serpil Örümcer

İlgili Haberler