Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beren Saat ödüle layık görüldü: 'Çok mutluyum'

Ünlü oyuncu Beren Saat, Yılın Yıldızları Ödülleri’nde "Yılın En İyi Sinema" yıldızı seçildi. Ödül sonrası duygularını ifade eden oyuncu, "Çok mutluyum. Filmle ilgili aldığım reaksiyonlar hep pozitif" açıklamasını yaptı.

Beren Saat ödüle layık görüldü: 'Çok mutluyum'

Ödülü 'İstanbul İçin Son Çağrı' filmiyle alan Beren Saat, kıyafet seçimiyle de adından söz ettirdi.

Saat, "İstanbul İçin Son Çağrı” filmi ile kadın oyuncu ödülü aldım. Çok mutluyum. Her zaman üniversitelilerin ödül törenleri çok keyifli geçiyor. Salonun coşkusu ve enerjisine dahil olmak çok mutlu ediyor" dedi.

'REAKSİYONLAR HEP POZİTİFTİ'

Kıvanç Tatlıtuğ’la başrolünü oynadığı 'İstanbul İçin Son Çağrı' filminin ilişkilerle ilgili başlattığı tartışmaya değinen Saat "Benim karşılaştığım reaksiyonlar hep pozitifti, filmin bir tartışma başlatıyor olması çok anlamlı, çok değerli… O yüzden beğenimizden çok filmimiz bir tartışma başlatabiliyor mu, herkes ilişkisine dair bir şeyler konuşabiliyor mu? Bence filmin böyle bir gücü var ve bu çok önemli" diye konuştu.

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI KONUSU NEDİR?

New York, aşk ve ikinci şanslar hakkında bir hikâyenin anlatıldığı filmde, İstanbul’dan New York’a giderken havaalanında tesadüfen karşılaşan Serin ve Mehmet, New York’ta heyecan dolu, baştan çıkarıcı unutulmaz bir geceye sürüklenir.

Serin ve Mehmet hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirirken ortada tek bir sorun vardır, ikisinin de evli olmaları...


Haber Kaynağı : 12punto

Beren Saat İstanbul İçin Son Çağrı Kıvanç Tatlıtuğ

İlgili Haberler