Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ebru Gündeş'in hamile olduğu iddia edilmişti: Ünlü gazeteci gerçeği açıkladı

Şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile nikah masasına oturmuştu. Apar topar evlenen şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu öne sürülmüştü. İddialarla ilgili konuşan gazeteci Müge Dağıstanlı, Ebru Gündeş'in hamile olmadığını söyledi.

Ebru Gündeş'in hamile olduğu iddia edilmişti: Ünlü gazeteci gerçeği açıkladı

Ebru Gündeş ile Murat Osman Özdemir geçtiğimiz günlerde Dubai'de evlenmişti. 

Onur Akay, apar topar evlenen şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu iddia etmişti. Akay, sitesinde yayınladığı yazıda “Kesin olarak doğrulattım, kesin olarak söylüyorum” diyerek duyurmuştu.

Aramızda Kalmasın programında Ebru Gündeş'in hamile olup olmadığı konuşuldu. Dağıstanlı, Ebru Gündeş'in hamile olmadığını iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

'EĞER GERÇEKTEN HAMİLE OLSAYDI...'

Dağıstanlı, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Biz de araştırdık ve soruşturduk, Ebru Gündeş hamile değil ama olmayacağı anlamına gelmez. Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Temmuz'da bu kadının bebeğini dünyaya getirmesi gerekiyor. Fakat konser takvimine baktığımızda Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül full dolu. Birkaç gün değil hem de...

Hamile ve doğurmak üzere olan bir iş kadının bir sahne sanatçısının iş takvimi takvimi değil. Eğer gerçekten hamile olsaydı o Temmuzu ve Ağustos'u ertelerdi. Hem imzaları da yeni atmış."


Haber Kaynağı : 12punto

Aramızda Kalmasın Ebru Gündeş Müge Dağıstanlı

İlgili Haberler