Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ender Saraç'ın oğlu ilk kez konuştu: 'Babama ders vermek istedim'

Dr. Ender Saraç hakkında ortaya atılan ‘kendi çocuğunu taciz etti’ iddiasının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. M. Saraç, okuldaki rehberlik öğretmenine yalan söylediğini açıkladı. M. Saraç, "Babam bizi parasız bıraktığı için ona ders vermek istedim" dedi.

Ender Saraç'ın oğlu ilk kez konuştu: 'Babama ders vermek istedim'

Dr. Ender Saraç’ın, kendi çocuğunu taciz ettiği ve M. Saraç’ın okulda öğretmenine itirafta bulunduğu öne sürülmüştü.

13 Temmuz’da Şişli Etfal Hastanesi’nde istismar mağduru çocuklar için kurulan Çocuk İzlem Merkezi’nin özel odasında ifade veren Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç, o günden sonra yaşananları şöyle anlattı:

'DOĞRU OLMADIĞINI SÖYLEDİM'

"Oğlum babasını ailemizden uzak tutmak ve ona bir ders vermek için böyle bir yola başvurduğunu söyledi. Ben de kendisine bunun doğru olmadığını ve hemen bu durumu polise bildirmemiz gerektiğini söyledim.

Sonrasında Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri bize 13 Aralık günü saat 11.30’a randevu verdi. Çocuğumun bu davranışından dolayı üzüntülüyüm. Başka söyleyecek bir konu yoktur."

'BENİ ZORLA DUŞA SOKMADI'

Babasını cinsel istismarla suçlayan 13 yaşındaki M. Saraç ise Şişli Etfal Hastanesi’ndeki Çocuk İzlem Odası’nda Cumhuriyet Savcısı, pedagog ve polislere şunları anlattı:

"Babam bizi parasız bıraktığı için ona ders vermek istedim. Böyle bir şey olmadığına dair tüm gerçeği anneme itiraf ettim. Beni zorla duşa sokması, çıplak gezmesi, bana pornografik şeyler izletmesi olmadı. Babam bana karşı hiçbir istismar gerçekleştirmedi."

Babası için uzaklaştırma kararı çıkarılması istediğini de belirten çocuk sözlerini şöyle sürdürdü:

"Allah’tan korktum, gerçekleri söyledim. Olabiliyorsa uzaklaştırma çıkarılmasını istiyorum. Babamla görüşmek istemiyoruz. Annem, kardeşim ve ben çok mutluyuz." (Hürriyet)


Haber Kaynağı : 12punto

Benan Saraç Cinsel istismar Ender Saraç

İlgili Haberler