Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

'Hayatla Barış' filminin başrolünde yer alan Taner Ölmez: 'Değnekle iki tur atın bakın neler oluyor'

Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Barış Telli'yi oynayan Taner Ölmez, "Fiziksel anlamda zorlandım. Değnekle iki tur atın bakın neler oluyor" dedi.

'Hayatla Barış' filminin başrolünde yer alan Taner Ölmez: 'Değnekle iki tur atın bakın neler oluyor'

Taner Ölmez'in Barış Telli’yi 'Hayatla Barış' adlı filmin oyuncu kadrosunda; Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu yer alıyor.

'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.

'İNSANLAR BU FİLMDE AĞLAYACAK'

Barış Telli'yi oynayan Taner Ölmez, "Benim için özel bir proje... Farklı bir iş. Çalışması çok zordu. Fiziksel anlamda inanılmaz zordu. Barış yükümün yüzde 70-80'ni aldı. Duygusal anlamda Barış ve arkadaşları çok müsade etmedi. Hemen beni aralarına aldılar. Aralarında yabancılık çekmedim. Fiziksel anlamda zorlandım. Değnekle iki tur atın bakın neler oluyor. Böyle iyi insanın hayatını oynamak çok değerli.

Her dakika yanımdaydı. Eve iş götürdüğüm projeydi. Ellerimde nasırlar var geçmedi. İyi ki varlar ama... Türkiye'de yapılmış en büyük prodüksiyonlu gerçek bir umut filmi... Bu filmde de insanlar ağlayacak ama sonunda umutlu ayrılacaklar. Futbol Türkiye'de en sevilen şey. Bu filmin, dili, dini ve ırkı yok" dedi.  

'TANER BENİ ÇOK GÜZEL YANSITTI'

Telli, "Duygusal anlar yaşıyorum. Kendimi spora adayan biriyim. Sadece spor değil, bir insana umut ve dokunmak için yola çıktım. Taner beni çok güzel yansıttı. Yıllar önce Taner'i izlediğim zaman, 'Ne kadar çok bana benziyor' demiştim. Sonra beni canlandırdı. Taner'in elleri patlamasına rağmen, 'Yarın dinlenelim' diye söyledim ama o devam etti, çalıştı.

Koltuk değnekleriyle ona ödev verdim. İnsanlar yaşarken de anılmalı... Bu film bu yönüyle de bambaşka bir proje. Bu filmi Türkiye'den sonra dünyaya da izletmek istiyoruz" diye konuştu.  


Haber Kaynağı : 12punto

Barış Telli Taner Ölmez Hayatla Barış

İlgili Haberler