Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İbrahim Tatlıses'in dava açtığı oğlu Ahmet Tatlıses'ten ilk açıklama: 'Ağır ilaçlar kullanıyor'

İbrahim Tatlıses, akıl sağlığından şüphe ettiği için kendisine vasi tayini davası açan oğlu Ahmet Tatlıses ile bu defa ‘Tatlıses’ markası yüzünden mahkemelik olmuştu. Konuya dair ilk kez konuşan Ahmet Tatlıses, "Tatlıses markasını değiştirmeyeceğim. Benim soyadım Tatlıses. Kendisi ağır ilaçlar kullanıyor dolayısıyla artık bu işlere yetişemiyor" dedi.

İbrahim Tatlıses'in dava açtığı oğlu Ahmet Tatlıses'ten ilk açıklama: 'Ağır ilaçlar kullanıyor'

İbrahim Tatlıses, kendisine ait olan 'Tatlıses' markasını izinsiz şekilde kullanarak ‘Tatlıses Kebap’ isimli mekan açtığı iddiasıyla oğluna dava açtı.

Yıllardır kendi çabasıyla edindiği olumlu itibardan oğlunun gayret göstermeden yararlanmaya çalıştığını dilekçesinde belirten sanatçı, Ahmet Tatlıses’in tüketiciyi yanılttığını ve haksız rekabet sağlamaya çalıştığını iddia etti.

Dilekçede, "Ahmet Tatlıses’in müvekkile ait ‘Tatlıses’ markasına yönelik haksız tecavüzünün tespitini, önlenmesini ve durdurulmasını istiyoruz. Ahmet Tatlıses’in ‘Tatlıses’ markasını hiçbir şekilde kullanmamasını istiyoruz" ifadeleri yer aldı.

'ŞUBELERİNİ 20 YIL BEN İŞLETTİM'

Babasıyla mahkemelik olan Ahmet Tatlıses, Yeni Günaydın'a şunları söyledi:

"Tatlıses markasını değiştirmeyeceğim. Benim soyadım Tatlıses... İbrahim bey ne zaman yeni bişeyler yapmak istese ne zaman haber olmak istese benim ile ilgili asılsız iddialar ortaya atıyor. Tatlıses kebap ve çiğ köfte şubelerini 20 yıl boyunca ben işlettim. Ne zaman bıraktım işte o zaman rezalet oldu. Hatta geçtiğimiz aylarda kendi işlettiği çiğ köfte fabrikası merdiven altı imalat yapmaktan mühürlendi. İbrahim bey ağır ilaçlar kullanıyor dolayısıyla artık bu işlere de yetişemiyor"

'BU TAVRI ANLAMIŞ DEĞİLİM'

Sözlerini sürdüren Tatlıses, "Benim kendisiyle gıda şirketleri bazında yüzde 10 ortaklığım vardı onu dahi elimden aldı yine sustum. Tatlıses ile hizmet vermeye devam edeceğim çünkü onun kadar bende emek verdim, zaten yıllardır kebap özelinde yalnızca benim şubelerim var, sanki yeni bir şeymiş gibi şimdi neden bu tavır anlamış değilim.

2 şubem var şubelerimi daha da büyüteceğim. Türkiye'nin her bölgesinde şubelerimiz olacak. Bununla ilgili de teamül neyi gerektiriyorsa yapıyoruz. Kendisi istediği içinde adımı ve soyadımı değiştiremem" şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Tatlıses İbrahim Tatlıses

İlgili Haberler