Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İlkim Karaca, kendisine 'çirkef' diyen Cahit Berkay'a cevap verdi: 'Benden özür dile!'

'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Karaca'nın yakın dostu sanatçı Cahit Berkay, filmin durdurulmasını isteyen Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca'ya 'Çirkef. Biz onun ne mal olduğunu biliyoruz' dedi. Karaca'dan Berkay'a yanıt geldi: "Haddinizi bilin ve özür dileyin!"

İlkim Karaca, kendisine 'çirkef' diyen Cahit Berkay'a cevap verdi: 'Benden özür dile!'

Sanatçı Cem Karaca'nın hayat hikayesini konu alan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin mahkeme kararıyla durdurulması kamuoyunda tartışılıyor.

Konuyla ilişkin basın açıklamasında bulunan Cem Karaca'nın Feride Balkan'dan olan oğlu Emrah Karaca, "Tedbir kararıyla 90 milyonluk bütçeyle hayata geçirilmiş olan bu iş için bu şahıs 3.5 milyon TL yatırırsa film gösterimden kalkacak" açıklamasını yaptı.

12punto'ya konuşan İlkim Karaca, "Eğer bulabilirsek 3.5 milyon TL'yi yatırıp filmin gösterimden kalkmasını istiyoruz" dedi.

'ÇİRKEF!'

Bütün bu gelişmeler yaşanırken usta sanatçı Cahit Berkay, filmin durdurulmasını isteyen Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca'ya sert çıktı.

Berkay, "Çirkef! Biz onun ne mal olduğunu biliyoruz" dedi.

'BU KADINA ŞİDDETTİR'

İlkim Karaca, Berkay'a şu cevabı verdi:

"Çirkef mi? Ne mal olduğumu biliyor musunuz? Bu resmen kadına şiddettir. Haddinizi bilin ve özür dileyim!"

NE OLMUŞTU?

Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca, sanatçının hayatını konu alan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin gösteriminin durdurulması için İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'ne başvurmuştu.

Talebi kabul eden mahkeme 26 Ocak 2024 tarihinde vizyona giren filmin gösteriminin durdurulmasına karar verdi.

İlkim Karaca, 3.5 milyon TL yatırması halinde film vizyondan kalkacak.

Mahkemenin durdurma kararı verilmesinin ardından konuşan Emrah Karaca, "Enteresan bir süreçten geçiyoruz. Muhteşem bir galanın sonunda çok emek verilmiş ve gerçekten galaya gelen herkesin ve ilk gün itibarıyla sinemaya giden tüm izleyicilerin neredeyse tam not verdiği bir filmin sonunda, gösterime girdiğimiz ilk hafta böyle bir durumla karşınızda olmaktan dolayı gerçekten üzüntülüyüz" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Cahit Berkay Cem Karaca kadına şiddet İlkim Karaca Emrah Karaca

İlgili Haberler