Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kıvanç Talu-Beril Talu çiftinin yakalanmasının perde arkası

Influencer çift Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun reklam çekmek için çevresindeki dostlarından para istediği ve topladıkları 100 milyon TL ile yurt dışına kaçtığı iddia ediliyordu. Şikayetler üzerine harekete geçen polis ekipleri, Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'yu yakaladı. Ünlü çiftin yakalanmasının perde arkası ortaya çıktı.

Kıvanç Talu-Beril Talu çiftinin yakalanmasının perde arkası

100 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçtığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, Gürcistan’dan Türkiye’ye gelmelerinin ardından gözaltına alındı.

Dolandırıcılık Büro Amirliği'nde işlemleri yapılan işi şüpheli kendileriyle ilgili iddiaları kabul etmeyerek "Onlar bize borç para vermişlerdi. Tefecilik yapıyorlardı. Asıl suçlu onlar" dedi.

Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiler.

'POLİSİN DUYARLILIĞI SAYESİNDE YAKALANDILAR'

Gazeteci Emrullah Erdinç, X hesabından çiftin yakalanma sürecini şu sözlerle anlattı:

"Talu çifti Gürcistan’dan Türkiye’ye giriş yaparken pasaport kontrolündeki bir polis sayesinde yakalandılar. Haklarında yakalama kararı sistemde bulunmayan çifti, İstanbul’a giriş yaptıkları sırada bir polis, haberlerden dolayı tanıdı ve hemen savcı ile konuştu. Çift hakkında gözaltı kararı polisin duyarlılığı ile verilmiş oldu"


Haber Kaynağı : 12punto

Beril Talu Gürcistan Kıvanç Talu

İlgili Haberler