Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya: 'Erkek gibi erkeklere hasret kaldım'

Ünlü oyuncu Evrim Alasya, Saba Tümer'in programına konuk oldu. Alasya, kadın erkek normlarını söyleyerek, ''Erkek gibi erkeklere hasret kaldım'' dedi.

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya: 'Erkek gibi erkeklere hasret kaldım'

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren ünlü oyuncu Evrim Alasya, Saba Tümer'in Youtube kanalına konuk oldu.

Alasya, Tümer'in sorularını yanıtladı.

''KADIN-ERKEK DENGESİ KALMADI''

Ünlü oyuncu Alasya, "Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım. İlişkide o nezaket kuralları kalmadı. Bir şeyleri zorla yaptırınca anlamı kalmıyor. Acaba biz kadınlardan mı kaynaklanıyor bu durum diye kendimi sorguluyorum bazen. Çünkü kadın erkek dengesi diye bir şey kalmadı" dedi.

''ŞİMDİKİ NESİLDE O KORKU YOK''

Alasya, "Genç oyuncuları nasıl buluyorsun?" sorusuna, "Ben zaten güzelim oyunculuğu öğrenmesem de olur' özgüvenine sahip olanını da gördüm, çabalayanı da. Genç yaşta böyle bir işi yaparken o ünlü tufanına kapılmamak zor bir şey. Yargılamıyorum. Ama jenerasyon farkı var. Biz deneyimli oyuncuların karşısında daha saygılıydık. Şimdiki nesilde o korku yok. Her şeyi bildiklerini düşündükleri için, bir şey öğrenmeleri zor oluyor" yanıtını verdi.

''MOBİNGLERE MARUZ KALDIM''

Alasya, "Hiç pes etme noktasına geldin mi?" sorusuna şu yanıtı verdi: '' Pandemide pes etme noktasına geldim. Yanlış bir menajerle çalışıyormuşum, değiştirince fark ettim. Eve kapanma döneminde içime kapandım ve hiçbir şey yapamayacağım, yaşım ilerliyor paniğine kapıldım. 'Hayat, bir dizide oynayıp kazandığın parayı ev kirasına yatırmaktan ibaret mi?' sorusunu kendime sormaya başladım. İzmir'e yerleşmeye karar vermişken, bir projeden teklif aldım. Daha yiyecek ekmeğim varmış diyerek, devam ettim.''


Haber Kaynağı : 12punto

Evrim Alasya Kızılcık Şerbeti Saba tümer