Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Mal varlığına el konulan Selin Ciğerci içini döktü: 'Kimseye ödeme yapamıyorum'

Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanmasının ardından hakkında soruşturma yürütülen Selin Ciğerci, yaşadığı zor günleri anlattı. Ciğerci, "Kimseye ödeme yapamıyorum. Annemin emekli aylığına kadar donduruldu" dedi.

Mal varlığına el konulan Selin Ciğerci içini döktü: 'Kimseye ödeme yapamıyorum'

Engin ve Dilan Polat çiftinin kara para aklama ile vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanmasının ardından birçok fenomen hakkında soruşturma başlatıldı.

Söz konusu fenomenlerin arasında Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra da yer aldı.

Mal varlıklarına el konulan Ciğerci, gözyaşları içinde isyan ederek çalışanlarına maaşlarını veremediklerini ve faturalarını başkalarının ödediğini söyledi.

'HERKESİN HESAPLARI KAPANDI'

Instagram hesabından takipçilerine içini döken Selin Ciğerci, "Bunları gözyaşları içinde yazıyorum. Soruşturmaya girdiğim için vallahi mutluyum, sorun yok. Kimseye ödeme yapamıyorum, çalıştığım insanlar, tüm ailem, herkesin hesapları kapandı. Şubat başı geldi, maaşlar geldi, çalıştığım üreticilere mahcup oldum. Ben 40 yaşında bir kadınım. Benim ve ailemin bir itibarı var" dedi.

'ÇOK YORULDUM'

Sözlerini sürdüren Ciğerci, "Sizlere her gün şubemde ben öyle şeyler yapmadım diye konuşup dertleşiyorum. Ama ben çok yoruldum. Neler yaşıyorum sizlere asla belli etmiyorum ama çok üzülüyorum keşke böyle olmasaydı. Ben sizinle olmayı çok seviyorum. Çalışıyorum, vergimi de ödüyorum. Tüm günüm sizinle geçiyor.

Çalışmaya başladığım günden beri ülkeme toplam 60 milyon TL vergi ödedim. Sevgili hanımlar evden kaçtım, bir kişiden borç almadım. Korsan taksicilik bile yaptım ama bu süreçte ilk kez borç aldım. Ayıp değil evet ama ben bunlar hak etmedim lütfen bir an önce sonuçlansın. Neyi hak ediyorsam onu yaşamak istiyorum" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Selin Ciğerci soruşturma Gökhan Çıra Fenomenler

İlgili Haberler