Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

'Memelere Özgürlük' davasında karar! Melisa Aydınalp beraat etti: 'Bikini giymek teşhircilik değildir'

İstanbul'da mayoyla gezdiği için gözaltına alınan manken Melisa Aydınalp hakkında karar çıktı. Aydınalp, 'Hayasızca Hareketlerde Bulunma' suçundan 1 yıldan 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davadan beraat etti. 12punto'ya konuşan ünlü manken, "Bikini veya mayo giymek teşhircilik değildir. Karara sevindim, eylemlerin sürecek" dedi.

'Memelere Özgürlük' davasında karar! Melisa Aydınalp beraat etti: 'Bikini giymek teşhircilik değildir'

12punto.com.tr

Manken Melisa Aydınalp’in Bağdat Caddesi’nde ip mayoyla gezdiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Olay sonrasında harekete geçen Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Aydınalp’in gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmesine karar verdi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirilen Melisa Aydınalp savcılıkta ifade verdi. Savcılık ifadesinin ardından sevk edildiği Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği yurtdışı çıkış yasağı ve imza atma şeklinde adli kontrol hükmü uygulanmasına karar verilmişti.

'Hayasızca Hareketlerde Bulunma' suçundan 1 yıldan 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargıalandığı davadan Melisa Aydınalp beraat etti. 

'EYLEMLERİM SÜRECEK'

Beraat kararını 12punto'ya değerlendiren Aydınalp, "Hakkımda açılan 3 davadan da beraat ettim. Mücadele ettim ve kazandım. Bikini giymek teşhircilik değildir. Bunu bir kez daha gördük. Kadınların özgürlüğünü bir üst noktaya taşıdım. Eylemlerim sürecek" dedi.

MELİS AYDINALP KİMDİR?

2000 doğumlu olan Melisa Aydınalp, liseyi Ortadoğu Koleji Fen Lisesinde tamamladı. 2019 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılan Aydınalp, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'de eğitim görüyor. 

Modellik kariyeri ve tarzıyla tanınan Melisa Aydınalp, özel yaşamı ve yaşam biçimiyle de ilgi çekiyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Melisa Aydınalp Bağdat Caddesi Hapis cezası beraat

İlgili Haberler