Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Merve Boluğur'dan samimi açıklamalar: 'Üçüncü evliliği yapacağım, çocuk istiyorum!'

Merve Boluğur, Eser Yenenler'in programında özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İki evliliği de başarısızlıkla sonuçlanan Boluğur, "Üçüncüyü de yapacağım bu arada çocuk istiyorum" diyerek şaşırttı.

Merve Boluğur'dan samimi açıklamalar: 'Üçüncü evliliği yapacağım, çocuk istiyorum!'

Merve Boluğur, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Boşandığında kendini başarısız hissettiğini söyleyen Boluğur, çocuk istediği için üçüncü kez evlenebileceğini belirtti.

2015–2017 yılları arasında popçu Murat Dalkılıç'la evlilik yaşayan Merve Boluğur, Temmuz 2022'de DJ Mert Aydın ile evlenmişti. Ancak bu mutluluk kısa sürmüş ve çift 2022 yılında boşanmıştı. Ardından 2 Ekim 2022'de Fuat Paşa Yalısı’nda evlenen ancak 23 Kasım 2022'de boşanan Boluğur, özel hayatındaki deneyimlerini Eser Yenenler'in Linç@ programında paylaştı.

Boluğur, programda uzun yıllar çalıştığı için setlere ara verdiğini ve özel hayatını düzene sokmak istediğini ifade etti. "Evet ikinci kere dedim gene olmadı sen biraz taktik ver" diyerek üçüncü kez evlenebileceğini söyleyen Boluğur, ayrıca çocuk istediğini belirtti.

"AYAĞINI BİLE YIKARIM"

Programda Boluğur'un mükemmeliyetçi olduğunu düşünen Yenenler'e "Geyşa olmayı seviyorum, bıraksan ayağını bile yıkarım" şeklinde cevap vermesi dikkat çekti. Boluğur, kendini ilişkiye adadığını ifade ederken Yenenler'in "İşte yapma onu sal yani kusurlarıyla gelsin adamlar" şeklindeki yorumuyla karşılaştı.

Geçtiğimiz günlerde basının karşısına çıkan Boluğur, 100 milyon TL'lik teklif aldığını ve Dubai'de kırmızı halıda yürüyeceğini belirtti. Yurt dışından iş teklifleri aldığını ve ülkeyi terk edebileceğini ifade etti.


Haber Kaynağı : 12punto

Eser Yenenler Merve Boluğur