Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.975

Narin soruşturmasındaki itirafçıya Oğuzhan Uğur'dan tepki: Nasıl bir sapıklık

BabalaTV kurucusu Oğuzhan Uğur, gündeme dair yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle etkileşim halinde kalmayı sürdürüyor. Uğur bu defa 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili yapılan soruşturmada itirafçının verdiği ifade üzerinden sert ifadeler kullandığı bir paylaşımda bulundu.

Narin soruşturmasındaki itirafçıya Oğuzhan Uğur'dan tepki: Nasıl bir sapıklık

Diyarbakır'da günlerce aranan ve iki haftayı aşan bir sürenin sonunda cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu konuda Narin'in cansız bedenini çuvala koyup dereye sakladığını söyleyen bir itirafçının açıklamaları gündemdeki yerini koruyor.

Oğuzhan Uğur da itirafçının sözlerini sosyal medya hesabına taşıdı ve böylesine bir soğukkanlılığın nasıl mümkün olabileceğini sordu. Uğur kullanılan ifadelerle ilgili şunları söyledi:

"Narin’in cansız bedenini çuvala koyup dereye saklayan itirafçı anlatıyor, ‘cesedi sakladıktan sonra seramik işlerim vardı onları hallettim, evde çay içtim, baldızımdan peynir aldım…’ falan diyor.

Haber başlığını okuyunca bile donma geliyor bana, kaç gecedir rüyalarıma giriyor. Okuyorum yahu sadece, çok çok uzaklardan bakıyorum olaya, yine de dilim tutuluyor, cümle kuramıyorum üzerine. Bu bir de arama çalışmalarına katılan eşiyle, baldızıyla çay içiyor, sonra bizzat arama çalışmalarına katılıyor.

Lan bu nasıl bir soğuk kanlılık? Böyle bir olayın içinde hatta en aşağılık yerinde yer alıp nasıl normal davranırsın? Nasıl bir sapıklıktır bu? Nasıl normal karşılamış olabilir abi bu olayı, nasıl normal davranabilir?

‘Namaz kıldım’ diye de ekliyor. Ulan kuldan utanmadın, Allah korkunda mı yoktu? ‘Ben öldürmedim’ demiş bir de…

Aferin! Belki katil değilsin, yine de vahşeti normalleştirmiş bir potansiyelsin. İnsana mahsus kanunlar nezdinde hesap vereceksin ama inan bana insan da değilsin."


Haber Kaynağı : 12punto