Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Nükhet Duru: 'Hayatımın belgesel olmasını istiyorum'

Usta sanatçı Nükhet Duru, önceki gün Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Muhabirlerle konuşan Duru, "Hayatımın belgesel olmasını istiyorum" dedi.

Nükhet Duru: 'Hayatımın belgesel olmasını istiyorum'

Geçen cumartesi bir otelde sahneye çıkan sanatçı, konser öncesi muhabirlerle bir araya geldi.

70’inci yaşını birkaç gün önce dostlarıyla kutlayan Nükhet Duru, "Hayatınızın film olmasını ister miydiniz?" sorusuna üzerine "Güzel teklifler alıyorum. Hayatımın belgesel olmasını istiyorum. Gazino dönemlerinin en şahanesini yaşadık, anılarımızı seyirci hevesle izleyecektir" diye cevap verdi.

NÜKHET DURU KİMDİR?

Nükhet Duru 19 Mayıs 1954 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ünlü şarkıcı aslen Niğdelidir. Bor'dan gelen bir ailenin kızı olarak doğmuştur. Duru lise eğitimini Kandilli Kız Lisesi'nde tamamlamıştır.

Nükhet Duru henüz 11 yaşındayken annesi ile babası boşandığı için duyduğu üzüntü yüzünden geçici felç geçirmiştir. Nükhet Duru 1971 yılında, İstanbul Bakırköy'deki Florya Deniz Kulübü'nde dans müziği orkestrasında solistlik yaparak şarkıcılığa adım atmış oldu.

NÜKHET DURU EVLİ Mİ?

Nükhet Duru, ilk evliliğini 1987 yılında Dikran Masis ile yapmıştır. Çift 1991 yılında boşanmıştır. İkinci evliliğini 1995'te Özalp Birol ile yapan Nükhet Duru, 1999 da Birol ile de ayrılmıştır.

NÜKHET DURU'NUN ÇOCUĞU VAR MI?

Ünlü şarkıcı Nükhet Duru'nun Dikran Masis ile olan evliliğinden Cem adında bir oğlu var.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Nükhet Duru Belgesel