Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Ocak ayında ayrılmışlardı: Lucas Torreira ve Devrim Özkan evleniyor

Ocak ayında yollarını ayıran Galatasaraylı Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan'ın ayrılığı herkes için sürpriz olmuş ancak çiftin ayrılığı sadece 8 ay sürmüş ve geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Artık aşklarını gözlerden uzak yaşamayan çift evlilik kararı aldı.

Ocak ayında ayrılmışlardı: Lucas Torreira ve Devrim Özkan evleniyor

2022'den beri Galatasaray forması giyen Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira ve oyuncu Devrim Özkan, geçtiğimiz Ocak ayında bir süredir devam eden ilişkilerini sonlandırmıştı. İddialara göre, ilişkinin bitme sebebi Torreira'nın Özkan'dan oyunculuğu bırakmasını istemesi, Özkan'ın Uruguaylı futbolcunun kredi kartlarıyla yüksek harcamalar yapması ve pahalı hediyeler talep etmesiydi.

AYRILIK 8 AY SÜRDÜ 

Tüm bunların ardından Özkan ve Torreira bombayı patlattı. İddialara göre çift, 8 aylık ayrılığından ardından barıştı. Sonrasında Özkan, Rams Park'ta Young Boys-Galatasaray maçını izlemeye gitti ve barıştıklarını ilan etti. Daha önce ilişkilerini gizli tutmayı tercih eden çift bu kez paylaşımları peş peşe sıralıyor.

Öte yandan çiftin evlenecekleri iddiası da gündeme bomba gibi düştü. Yakın zamanda evlenecekleri iddia edilen Devrim Özkan ve Lucas Torreira çifti bir yemek çıkışı görüntülendi. Evlilik soruları üzerine Özkan gülümseyerek, "Her şey yolunda, teşekkür ederiz arkadaşlar" yanıtını verdi ve oradan ayrıldı. İddiaya göre birlikteliklerinde ikinci baharı yaşayan ünlü ikili için önlerinde iki tarih var. 

Evlilik planları yapan çift, ya 23 Aralık'ta futbol sezonuna verilecek arada bir nikah yapacak ya da futbol sezonunun sona ereceği tarih olan 1 Haziran 2025'ten sonra dünyaevine girecek.



Haber Kaynağı : 12punto

Lucas Torreira Devrim Özkan