Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sanat camiasından Tolga Savacı'ya veda: 'Kibar bir insandı'

Ünlü oyuncu Tolga Savacı, ABD'de geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ünlü isimler, Savacı'ya sosyal medya hesaplarından yayımladıkları mesajlarla veda etti. Ortak görüş, "Kibar ve dünya beyefendisi bir insandı" oldu.

Sanat camiasından Tolga Savacı'ya veda: 'Kibar bir insandı'

'Kurtlar Geceyi Sever', 'Sekreter' ve 'Samanyolu' gibi projelerden tanıdığımız oyuncu ve manken Tolga Savacı'nın ani ölümü sanat camiası ve sevenleri arasında üzüntü yarattı.

Sanat yolculuğu esnasında Savacı ile yolu kesişmiş olan ünlü isimler sosyal medya hesaplarından duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.

ÜNLÜLERDEN TOLGA SAVACI'YA VEDA MESAJLARI

Filiz Akın: Nermin Bezmen'in eşi Sibel Savacı'nın kardeşi Tolga Savacı'yı, güzel bir insanı daha kaybetmişiz... Sevenlerine ve yakınlarına sabır diliyorum.

Ayşegül Aldinç: Ah canım, güzel adam. Ruhun şâd olsun. Huzur içinde uyu. Ne zarifti. Ne kibardı. Birlikte 'Yeşil Bir Dünya' filminde oynamıştık. Eşi Nermin Bezmen'e, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dilerim.

Hülya Avşar: Çok üzgünüm.

Hamdi Alkan: Çok güzel işler yaptık, keyifli anılar biriktirdik seninle.. Ve bir anda kahredici haberin geldi.. Canım kardeşim Tolga, huzur içinde uyu.

Süha Uygur: Tolga Savacı… Dünya beyefendisi bir insanı kaybettik… Ailesine ve tüm sevenlerine sonsuz sabır diliyorum… Cennet mekânın olsun...

Semiha Yankı: Işıklarda uyu.

Itır Esen: Çok üzgünüm... Ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Devrin daim olsun Tolga Savacı.

Melek Baykal: Çok üzüldüm... Ailesine ve eşine sabırlar diliyorum. Nurlarda uyu güzel insan. Mekânın cennet olsun

Serpil Çakmaklı: Yine çok sevdiğim meslektaşım, arkadaşım, güzel insan Tolga Savacı'yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Tüm güzel insanlar teker teker aramızdan ayrılıyor. İnsan hayatı her an, her saniye değişken bir yol... Acı sürprizlerle son bulurken her zaman ölümün varlığını unutuyor aklımıza dahi getirmiyoruz.

TOLGA SAVACI KİMDİR?

Tolga Savacı, 6 Mayıs 1963 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Ablası eski mankenlerden Sibel Savacı'dır. Ayrıca Zeynep Savacı adında bir kız kardeşi vardır.Fransız Kolejini bitirdi.

1983 yılında mankenlik eğitimi almak için İtalya'ya gitti. İki yıl İtalya, Almanya, Fransa'da mankenlik yaptı, su topu oynadı.

1985 yılında ilk çevirdiği filimde "Arzu" adında bir filmde Banu Alkan'la oynadı, ardından Hülya Avşar'la "Tapılacak Kadın" ve "Sekreter" filmlerinde oynadı. Gençliğinde bir ara motosiklet yarışçılığı yaptı.

Tolga Savacı, 26 Şubat 2024 tarihinde hayatını kaybetti.


Haber Kaynağı : 12punto

Tolga Savacı

İlgili Haberler