Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sanatçı Buika, Türkiye'ye geliyor

Daha önceki konserlerinde Türk vatandaşları ailesi gibi gördüğünü dile getiren Buika, Türkiye turnesine çıkıyor. 22-28 Eylül tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa ve İzmir’de konser verecek olan sanatçı, "Müzik benim için üst düzey bir tutku" dedi.

Sanatçı Buika, Türkiye'ye geliyor

Besteci, söz yazarı ve şarkıcı Buika, flamenko, soul, Afrika, R&B, rumba ve cazı farkı kültürlerle harmanlandığı müziği ile Türkiye turnesine çıkacak.

İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir’i kapayan turne programı kapsamında sevenleriyle buluşacak olan Buika’nın turne biletleri satışa çıktı.

İçinde yaşanmışlıklar barındıran efsunlu vokalini ve sanatını yeryüzünün farklı topraklarından hikâyelerle besleyen Ekvator Ginesi kökenli İspanyol şarkıcı ve besteci Buika, müziğinde sakinlik, barış, özgürlük, tutku gibi pek çok evrensel temaya yer veriyor. 

'BUNU ANLATMAYA SÖZLERİM YETMEZ'

Buika, müziğe olan ilgisini ve neden müziğe odaklandığını "Müzik benim için üst düzey bir tutku. İlhamım hayatın bizzat kendisinden geliyor. Ruhumun duyduğu bir ihtiyaç bu. Zihnimin duygu değişimlerimi dışa vurma ihtiyacı, aynı zamanda benim algıladığım dünyanın duyusal çevirisi... Gerçekten bunların hepsi tarifsiz duygular, bunu anlatmaya sözlerim yetmez. O yüzden bestelerim var" sözleriyle açıkladı.


Haber Kaynağı : 12punto

Buika Müzik konser