Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tahliye olmuştu: Nihal Candan'a bir dava da eşi Faruk Çiçek açtı!

Cezaevinde yakalandığı anoreksiya hastalığı (yemek yiyememe) nedeniyle 37 kiloya kadar düşen ve sağlık sorunları nedeniyle tahliye olan Nihal Candan’a eşi Faruk Çiçek tarafından boşanma davası açıldı.

Tahliye olmuştu: Nihal Candan'a bir dava da eşi Faruk Çiçek açtı!

“İşte Benim Stilim” isimli moda yarışmasında tanınan ve daha sonra sosyal medyada fenomen olan Bahar ve Nihal Candan (Gülnihal Çiçek) kardeşler ile Hacı İsrafil Sağlam, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında “kara para aklama” iddiasıyla 14 Kasım 2023'te gözaltına alındı.

Fenomen kardeşler 16 Kasım 2023'te tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yargı süreci devam ederken,  anoreksiya hastalığına yakalanan Nihal Candan 37 kiloya kadar düştü. Hastaneye kaldırılan Nihal Candan, cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun ardından cezaevinden tahliye edildi.

FARUK ÇİÇEK'TEN NİHAL CANDAN'A BOŞANMA DAVASI

Tahliye olan Nihal Candan’a bir dava da eşi tarafından açıldı.

Faruk Çiçek, dava dilekçesinde yaşanan tutuklama ve sonrasında yaşananların kendisini ticari anlamda olumsuz etkilediğini, itibarını sarstığını, Nihal Candan’ın bu olaylara suskun kalması nedeniyle eşine olan güvenini kaybettiğini belirtti.

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre, 28 Temmuz 2023 yılında evlenen çift boşanıyor. Eşi Faruk Çiçek’in avukatının verdiği dilekçe özetle şöyle:

“Evleneli henüz 3 ay olmuşken yalnız kalan müvekkil, eşi yüzünden haksız bir şekilde kamuoyu tarafından tartışılmaya başlanmıştır. Nihal Candan yüzünden çocuklarıyla da sorun yaşayan müvekkil, ticari anlamda da olumsuz etkilenmiş, hem kendisinin hem de ailesinin itibarı sarsılmıştır. Nihal Candan’ın bu olaylara suskun kalması nedeniyle müvekkil, eşine olan güvenini kaybetmiş, bu nedenle de evlilik birliği çekilmez hale gelmiştir. Tarafların evlilik birliği temelinden sarsıldığı için boşanmalarına karar verilmesini istiyoruz.”


Haber Kaynağı : 12punto

Nihal Candan Mehmet Faruk Çiçek boşanma davası