Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/yasam/video-kolpacino-4-filminin-oyunculari-canli-yayinda-kavga-etti-mehmet-akif-ersoy-neye-ugradigini-sasirdi-17180

Kolpaçino 4 filminin oyuncuları canlı yayında kavga etti! Mehmet Akif Ersoy neye uğradığını şaşırdı

Mehmet Akif Ersoy’un programına konuk olan Kolpaçino 4 filminin başrol oyuncuları Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu arasında tartışma çıktı. Oyuncuları sakinleştirmeye çalışan Ersoy, neye uğradığına şaşırırken oyuncuların şaka yaptığı ortaya çıktı.

Başrollerini Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Serkan Şengül'ün yer aldığı İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu ve Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı Kolpaçino 4 filmi sinemaseverlerle buluştu.

Vizyona girdiği haftanın en çok izlemem filmi olan Kolpaçino 4’ün oyuncularından Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu, dün akşam (19 Ocak) Mehmet Akif Ersoy'u programına konuk oldu. 

Filmde Mertay karakterini canlandıran Kubilay Penbeklioğlu, fragmanda kendisine ait sahnelerin kesildiğine dikkat çekerek, Şafak Sezer’e “Sahnelerimizin kesilmesi normal mi?” diye sordu.

STÜDYOYU TERK ETMEK İÇİN AYAĞA KALKTI

Buket Derelioğlu ile "Burası yeri değil, sonra konuşuruz" diyerek Penbeklioğlu'nu sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Çok şaşıran Sezer ise "Niye sinir yapıyorsun ki? Bu mu bunun tartışma yeri" diyerek sert çıktı. Penbeklioğlu sinirlenerek "Bu kadar olmaz" diyerek stüdyoyu terk etmek için ayağa kalktı.

MEHMET AKİF ERSOY’A ŞAKA YAPTILAR

Sunucu Mehmet Akif Ersoy canlı yayında neye uğradığını şaşırdı. Yerinden kalkan Ersoy oyuncuların arasına girdi. Penbeklioğlu stüdyoya geri dönerek  "Kolpaçino böyle bir oyunculukla çıkıyor" diyerek şaka yaptığını söyledi.

Haber Kaynağı : 12punto