Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın fotoğrafları ortaya çıktı

Ünlü yönetmen, oyuncu ve senarist Yılmaz Erdoğan, 2 yıldır manken Cansu Taşkın'la birliktelik yaşıyor. Taşkın'ın kız kardeşi Elif Vurgun, ikilinin karelerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın fotoğrafları ortaya çıktı

Kendisinin yazıp yönettiği İnci Taneleri dizisiyle ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu.

Cansu Taşkın'ın kız kardeşi Elif Vurgun, Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken Taşkın ve Erdoğan'ın peş peşe görüntülerini yayınladı.

Vurgun "Bu yazdan kalan en güzel resmin?" sorusuna Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan'la bir karesini paylaşarak cevap verdi.

Genç kadın son paylaşımında ise Erdoğan'ın genç sevgilisine sıkı sıkı sarıldığı bir fotoğrafı da paylaştı.

'KÖTÜ BİR ŞEY YAPMADIK'

Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olan Cansu Taşkın, "Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?" sorusu üzerine Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını itiraf ederek "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim.

Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" dedi.

CANSU TAŞKIN KİMDİR?

15 Kasım 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cansu Taşkın, besteci Metin Özülkü’nün yeğenidir.

16 yaşında İzmir Fuarı'nda podyuma çıkarak modellik yapmaya başlayan Taşkın, ilk yarışma deneyimini 17 yaşında dünya modellik yarışmasına katılarak dördüncü seçilerek kazanmıştır.

Birçok modacı ile model olarak çalışan Taşkın, “Modelliğe İtalya’nın Milano şehrinde devam etmek en büyük hayalim” demiş Türkiye’de birçok defileye çıkmıştır.

Cansu Taşkın, 2010 yılında “Fatmagül'ün Suçu Ne?” dizisinde bir rol alarak oyunculuğa başladı. Dizinin 55. bölümünde Engin Akyürek’in canlandırdığı Kerim'in sevgilisi rolünü oynamıştır.

2013 yılında “Qüfür” adlı sinema filminde Arafat Şavata ile beraber Cansu Taşkın başrolde oynarken diğer rollerde, Ahmet Nesin, Leyla Bilginel, Ayşen Gruda, Sinan Bengier, Selahattin Taşdöğen, Murat Soydan gibi isimler oynamıştır.

Cansu Taşkın, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek yarışmasına katıldı.

Çekimleri Nevşehir’de yapılan ve 2015 yılı sonlarında başlayan “Cennet Yolu” adlı filmde Ümit Belen, Murat Soydan, Yaşar Alptekin, Engin Çağlar ile birliikte rol aldı.

Ekim 2015 ayında 'Miss Model Of The World' yarışması için Çin'e gitti

Filmleri ve Dizileri:

2016 - Cennet Yolu (Video) 

2015 - Bambaşka (Sinema Filmi) 

2013 - Qüfür (Fatma) (Sinema Filmi) 

2010 - Fatmagül'ün Suçu Ne? (TV Dizisi) 


Haber Kaynağı : 12punto

cansu taşkın Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri

İlgili Haberler