Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu, çalışma ofisini açtı

İstanbul Barosu seçim sürecine girdi. Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu, Kozyatağı'nda açtığı ofisle çalışmalarını hızlandırdı. Açılışa katılan eski başkanlar Ümit Kocasakal ve Mehmet Durakoğlu, yeni başkan adayı Ali Gürbüz'e destek verdiklerini açıkladı

Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu, çalışma ofisini açtı

19-20 Ekim 2024 tarihlerinde yapılacak olan İstanbul Barosu Başkanlık seçimleri yaklaşırken, seçim hazırlıkları hız kazanıyor. Bu kapsamda, Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu yeni çalışma ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa, İstanbul Barosu’nun eski başkanlarından Av. Prof. Dr. Ümit Kocasakal ve Av. Mehmet Durakoğlu katılarak, grup başkan adayı Av. Ali Gürbüz’e desteklerini ifade ettiler.

Etkinliğe birçok avukat katılım gösterdi. 

Açılış kurdelesi, Av. Ali Gürbüz, Av. Prof. Dr. Ümit Kocasakal ve Av. Mehmet Durakoğlu tarafından kesildi. Açılış konuşmalarında, "birliktelik" vurgusu ön plandaydı ve Durakoğlu ile Kocasakal, yeni başkan adayına desteklerinin tam olduğunu belirttiler.

Av. Ali Gürbüz, açılış konuşmasında şunları ifade etti:

“Bu çalışma ofisi açılışı, baroyu nasıl yöneteceğimizin bir göstergesi. Ortak akılla yönetmek istiyoruz. Her gün burada olacağız. Bütün meslektaşlarımızı buraya davet ediyoruz. Onlarla fikir alışverişinde bulunmak, konuşmak, istişare etmek istiyoruz. Onlar bizim için güç kaynağıdır. Adliyede olacağız, karakolda olacağız, ama en çok avukatların yanında olacağız. Baro binasını değil, baroyu yönetmek istiyoruz.”

Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu İstanbul Barosu Başkan Adayı Av. Ali Gürbüz, 1974 yılında Hatay İskenderun’da doğdu. Evli ve iki çocuk babası olan Gürbüz, geçmişte bir dönem disiplin kurulu üyeliği ve üç dönem İstanbul Barosu yönetim kurulu üyeliği yaptı. Halihazırda İstanbul Barosu Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Gürbüz, yeni dönem için başkan adayları arasında yerini aldı. 

 


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

İstanbul Barosu Ali Gürbüz Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu