Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Cem Küçük'ten Buket Nurşah Tekışık yorumu: 'Avukatlar savcılarla görüşür, burada suç ne?'

Bir savcının odasında çektirdiği fotoğraflar sonrası hakkında soruşturma başlatılan Av. Buket Nurşah Tekışık sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Gazeteci Cem Küçük, Tekışık hakkında "Avukatlar savcılarla görüşür. Burada suç ne? Anlamakta zorluk çekiyorum" dedi.

Cem Küçük'ten Buket Nurşah Tekışık yorumu: 'Avukatlar savcılarla görüşür, burada suç ne?'

12punto.com.tr

Avukat Buket Nurşah Tekışık, bir savcının odasında çektirdiği fotoğrafları "Ben asla kaybetmem. Ya kazanırım, ya öğrenirim" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Tekışık'ın pozları kamuoyunda tartışma yarattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, savcının odasında fotoğraf çektiren avukat hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Gazeteci Cem Küçük, Av. Buket Nurşah Tekışık hakkında soruşturma başlatılmasını eleştirdi.

'BURADA SUÇ NE?'

Küçük, "Buket Nurşah Tekışık gerçeken İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukatmış. Bir savcının odasında fotoğraf çektirmiş.

Ve paylaştığı fotoğrafa Nelson Mandela’nın 'Ben asla kaybetmem ya kazanırım, ya öğrenirim' sözünü yazmış. Ayrıca avukatlar savcılarla görüşür. Burada suç ne? Anlamakta zorluk çekiyorum" ifadelerini kullandı.

Buket Nurşah Tekışık lüks paylaşımlarıyla da gündeme gelmişti.

BUKET NURŞAH TEKIŞIK KİMDİR?

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nden mezun olan Buket Nurşah Tekışık, aynı zamanda Tekışık Hukuk ve Danışmanlık Şirketi'nin kurucusudur.

Tekışık'ın, Linkedin hesabında paylaştığı bilgi notunda, "İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olarak Tekışık Hukuk ve Danışmanlık adı altında avukatlık ve danışmanlık alanları başta olmak üzere konusunda uzman ekibim ile birlikte, proje tabanlı veya düzenli/sürekli olarak her türlü kurumsal ve bireysel hukuki hizmet sunmaktayız" bilgileri yer alıyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Buket Nurşah Tekışık cem küçük soruşturma

İlgili Haberler