Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan’ın Hatay sözleri... Kemal Okuyan: Kim vefasız, kim vicdansız, kim şantajcı açıkça görülüyor

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Hatay’da düzenlediği aday tanıtım toplantısında konuştu. Erdoğan’ın Hatay ile ilgili söylediği tehditvari sözler kullandı. Erdoğan’ın sözlerini değerlendiren TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, “Kim vefasız, kim vicdansız, kim şantajcı açıkça görülüyor.” dedi.

Erdoğan’ın Hatay sözleri... Kemal Okuyan: Kim vefasız, kim vicdansız, kim şantajcı açıkça görülüyor

Ercan KÜÇÜK - 12punto.com.tr

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremin yıktığı Hatay’daki aday tanıtım toplantısında, "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı" dedi. Erdoğan’ın sözleri Hatay halkına tehdit olarak yorumlandı.

TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, Erdoğan’ın sözlerini 12punto’ya değerlendirdi. Hatay’ın yalnız bırakıldığını zaten bildiklerini vurgulayan Okuyan şunları söyledi:

“Erdoğan’ın “Hatay’ı ortada bıraktık” diye açıklama yapmasına hiç gerek yoktu. Bunu zaten biliyorduk. 6 Şubat depremi bildiğimizi bir kez daha acı bir biçimde teyit etti. O zaman “burada devlet hiçbir şey yapmıyor” dediğimizde “vay vefasızlar” diye ortalığı yıkmışlardı. Kim vefasız, kim vicdansız, kim şantajcı açıkça görülüyor. Tarih, AKP’nin notunu çoktan verdi. Yurttaşlarımızın ise tarihin sınavından geçer not alması için büyük fırsattır bu. “Bana oy vermezseniz, hizmet yok” diyenlere oy vermeyen bir toplum, bir halk yücelir. Özgüven kazanır. Diğer türlü, şantaja boyun eğerse, hizmet filan hikaye, kazık yemekten kurtulamaz.”


Haber Kaynağı : Ercan Küçük

6 şubat depremi 6 Şubat Erdoğan Deprem Hatay Kemal Okuyan Recep Tayyip Erdoğan yerel yönetim