Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Amazon Prime Video'da reklam dönemi başlıyor! Aylık 3 dolar

Amazon, Prime Video hizmetine reklam ekleyeceği tarihi duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, 29 Ocak 2024 itibarıyla reklam gösterimine başlanacak.

Amazon Prime Video'da reklam dönemi başlıyor! Aylık 3 dolar

Amazon'un çevrim içi dizi ve film platformu Prime Video, uzun bir süredir reklam ekleyeceği konuşulan konular arasındaydı. Eylül ayında ortaya çıkan bilgiler, Prime Video'nun yeni reklam döneminin 2024 yılında başlayacağını öne sürmüştü. Son gelişmeler, bu değişikliğin kapıda olduğunu gösteriyor.

Webtekno'dan Eray Kalelioğlu'nun haberine göre, mazon, kullanıcılara gönderdiği bir e-posta ile reklam gösterme döneminin başlangıç tarihini resmi olarak açıkladı. E-postada yer alan bilgilere göre, kullanıcılar 29 Ocak 2024 tarihinden itibaren reklam görmeye başlayacaklar. Ancak, ek bir ödeme yaparak reklamlardan kaçınma seçeneğine de sahip olacağı belirtild.

Amazon'un e-postasında, "Geleneksel televizyon ve diğer çevrim içi platformlara kıyasla daha az reklam göstermeyi amaçlıyoruz" ifadesine yer veriliyor. Bu ifade, Prime Video'daki reklamların yoğunluğunun, örneğin YouTube gibi platformlardaki kadar fazla olmayacağını gösteriyor. Daha önceki spekülasyonlar, Prime Video'da saat başına 4 dakika reklam gösterileceğini iddia etmişti.

Kullanıcılar, Amazon Prime aboneliği için önce Amazon Prime üyesi oluyorlardı. Türkiye'de aylık 39,00 TL'ye satın alınabilen bu abonelikle birlikte, reklam gösterme süreci resmen başladığında tüm Amazon Prime aboneleri reklamlı Prime Video aboneleri olacaklar. Reklamları izlemek istemeyen kullanıcılar ise ABD'de aylık 2,99 dolar ödeyerek bu hizmetten kaçınabilecekler. Türkiye'deki fiyatlandırma ise ilerleyen dönemlerde belirlenecek.


Haber Kaynağı : 12punto

Prime Video amazon