Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Amazon'dan alışverişe devrim: Üretken yapay zeka destekli asistan Rufus geldi!

Amazon, alışveriş deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyacak "Rufus" isimli üretken yapay zeka destekli asistanını piyasaya sürdü. Rufus, Amazon'un geniş ürün yelpazesi, müşteri yorumları ve web'deki bilgilerle eğitilmiş ve müşterilere çeşitli konularda yardımcı olacak.

Amazon'dan alışverişe devrim: Üretken yapay zeka destekli asistan Rufus geldi!

ABD'li teknoloji şirketi Amazon, üretken yapay zeka destekli alışveriş asistanı Rufus'u ABD'deki bazı müşterilerinin kullanımına sundu.

Amazon tarafından yapılan açıklamada, şirketin müşteri deneyimini artırmak amacıyla 25 yılı aşkın süredir yaygın bir şekilde yapay zeka kullanıldığı vurgulanarak, geçtiğimiz yıl Amazon mağazasında bir dizi yeni üretken yapay zeka destekli özelliğin kullanıma sunulduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, şirketin yapay zeka kullanımına dair örnekler verilerek, bu gelişmelerin temel alınarak bugün Rufus'un piyasaya sürüldüğü belirtildi.

Rufus'un, Amazon'un geniş ürün kataloğu, müşteri değerlendirmeleri, topluluk soru-cevapları ve web üzerindeki genel bilgilerle eğitildiği ve çeşitli alışveriş ihtiyaçları ve ürünleriyle ilgili müşteri sorularına yanıt verdiği, karşılaştırmalar sağladığı ve konuşma bağlamına dayalı olarak önerilerde bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, Rufus'un bugün Amazon'un mobil uygulamasında ABD'deki küçük bir müşteri grubuna beta sürümü olarak sunulduğu ve yapay zeka asistanının gelecek haftalarda ülkedeki diğer müşterilere kademeli olarak açılacağı ifade edildi.


Haber Kaynağı : AA

ABD amazon alışveriş Üretken yapay zeka