Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Apple akıllı yüzükten vazgeçti mi?

Apple'ın akıllı yüzük projesi "Apple Ring" gündemde değil! Bloomberg'den Mark Gurman'a göre Apple, şu anda bu tarz bir ürün üzerinde çalışmıyor.

Apple akıllı yüzükten vazgeçti mi?

Bloomberg'den Mark Gurman'ın iddiasına göre, Apple'ın akıllı yüzük projesi üzerinde çalışmadığı belirtiliyor. Ancak kaynağımız, şirketin daha çekici ürünlerin erken aşamada olduğunu söylüyor.

Geçtiğimiz hafta ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın gelecek projelerinden biri olarak bahsedilen akıllı yüzük "Apple Ring" haberinin ardından, bu kez Mark Gurman'ın açıklamaları gündemde. Gurman'ın Power On bülteninde yaptığı açıklamaya göre, Apple'ın şu an aktif bir akıllı yüzük projesi bulunmuyor. Ancak bu, şirketin inovatif ürünler üzerinde çalışmadığı anlamına gelmiyor.

Gurman'a göre, Apple'ın masaya yatırdığı bir diğer ürün ise akıllı gözlük. Bu gözlükler, Meta ile Ray-Ban işbirliğinde geliştirilen ve benzeri ürünler arasında yer alacak. Gurman'a göre, bu gözlükler yapay zekâ destekli özelliklerle donatılacak ve AirPods'un yerini alabilecek özelliklere sahip olacaklar. Ayrıca, Apple'ın AirPods'lara sağlık sensörleri ve kameralar eklemek için de çalıştığı belirtiliyor. Bu yeni nesil AirPods'lar, kullanıcılara akıllı gözlük benzeri bir deneyim sunacak ve yapay zekâ destekli özelliklerle donatılacaklar.


Haber Kaynağı : 12punto

Akıllı gözlük Bloomberg Mark Gurman