Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Apple Vision Pro: Günlük kullanıma hazır mı?

Apple'ın karma gerçeklik başlığı Vision Pro, 200 bin ön sipariş ile büyük bir başarı elde etti. Ancak bazı kullanıcılar, Vision Pro'nun günlük kullanıma uygun olmadığını savunuyor.

Apple Vision Pro: Günlük kullanıma hazır mı?

Apple'ın Vision Pro'sunda çalışan bazı kişiler, karma gerçeklik başlığının günlük kullanıma uygun olması için henüz gidilecek çok yol olduğunu düşünüyor. Mark Gurman tarafından paylaşılan bilgilere göre, Vision Pro üzerinde çalışan ekibin bir kısmı, ürünün henüz tam anlamıyla olgunlaşmadığını düşünüyor. Gurman, Vision Pro'nun henüz geliştirme aşamasında olduğunu ve denemek için para ödenmesi gereken bir prototip olduğunu ifade etti.

Webtekno'nun haberine göre, Apple Vision Pro yaklaşık 10 gün önce resmi olarak satışa çıktı ve gelen haberler, ön sipariş sürecinde 200 binden fazla satış adedine ulaştığını gösterdi. Ancak, yalnızca ABD'de satışa sunulan bu ürünün artan kullanıcı sayısıyla birlikte bazı kusurların da ortaya çıkmaya başladığı belirtiliyor.

Vision Pro kullanıcılarının şikayetleri genellikle ağırlığı, terletme ve boyun ağrısı gibi fiziksel rahatsızlıklar, iz bırakma sorunu, uzun süreli kullanımı kısıtlayan batarya ömrü, yetersiz uygulama desteği ve yazılım hataları gibi donanımsal ve yazılımsal sorunları içeriyor.

Bloomberg'den Mark Gurman'ın Power On bülteninde, Vision Pro'nun bu kusurlarını ele aldığı belirtildi. Gurman, Vision Pro'nun potansiyel bir "iPad katili" olabileceğini ancak bu hedefe ulaşabilmesi için önemli geliştirmeler yapılması gerektiğini vurgulandı. Kaynaklara dayanarak, Vision Pro'nun günlük kullanıma uygun bir ürün olabilmesi için daha fazla geliştirme gerektiğini belirtildi. Gurman'a göre, ideal bir Vision Pro'nun ancak 4. nesil versiyonunda mümkün olabileceği tahmin edildi.

Şu anda Vision Pro'nun en büyük sorunu, ağırlığı ve boyutu gibi fiziksel özellikleri. Uzun süre kullanılacak bir cihaz olarak tasarlanan Vision Pro'nun rahatlık ve hafiflik açısından daha fazla iyileştirme gerektirdiği ifade edildi. Bu nedenle, gelecek nesil Vision Pro modellerinde tasarımın odak noktası olacağı öngörülüyor.

Gurman'a göre, Vision Pro'nun iPad'in yerini alabilmesi için donanımsal geliştirmeler, yazılım güncellemeleri, uygulama desteği ve içerik üretimi gibi bir dizi önemli adımın atılması gerekiyor. Ancak, bu hedefe ulaşılana kadar Vision Pro'nun bir prototip olarak değerlendirilebileceği ve kullanıcıların sadece test etmek için ödeme yapmaları gerektiği belirtiliyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Apple Vision Pro Bloomberg Mark Gurman